sursa foto:  Inquam Photos/George Călin

Anunț în premieră făcut de premierul Florin Cîțu: Am reușit să reducem deficitul bugetar

Premierul Florin Cîțu a făcut un anunț extrem de important, sâmbătă. Șeful Guvernului susține că Guvernul Cîțu a reușit să reducă deficitul bugetar.

Conform premierului, agenția de rating Standard & Poor’s a păstrat ratingul de țară și a modificat perspectiva economiei României, de la calificativul negativ, la stabil.

Cea mai bună veste, din perspectivă economică, pe care o primește România, în ultimii opt ani, este aceea că Agenția de rating Standard & Poor’s a păstrat ratingul de țară și a modificat perspectiva economiei României, de la calificativul negativ, la stabil. Eroii din economia românească sunt antreprenorii, fără încrederea lor nu am fi reușit.

Realizarea este cu atât mai importantă cu cât vine în contextul celei mai mari crize economice și de sănătate din ultima sută de ani. Această coaliție de guvernare, condusă de Partidul Național Liberal, din care fac parte USR-PLUS şi UDMR, cu un premier liberal, cu o politică liberală, a reușit, în această perioadă dificilă, ce nu au putut să facă guvernele anterioare în perioade de creștere economică.

Anunț astăzi încă o premieră: am reușit să reducem deficitul bugetar, să avem venituri mai mari la buget, să stabilizăm economia, în condițiile în care, așa cum am promis, nu am introdus nicio taxă nouă și nici nu am mărit vreo taxă existentă”, a transmis Florin Cîțu.

Vezi și EXCLUSIV ‘Epoleții’ din jurul lui Vlad Voiculescu! Conexiuni la vârful Ministerului de Interne

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare