sursa foto:  news.ro

EXCLUSIV ‘Epoleții’ din jurul lui Vlad Voiculescu! Conexiuni la vârful Ministerului de Interne

Dezvăluire Bugetul.ro. După ce a fost demis de premierul Florin Cîțu, Vlad Voiculescu a acuzat că România n-a ieșit din „epoca epoleților, specialilor și a privilegiilor nemăsurate”. Liderul PLUS București omite, însă, să ne spună că și domnia sa are conexiuni cu „băieții cu ochii albaștri”.

Cei doi Liviu

La sfârșitul lunii ianuarie, în locul lui Horațiu Moldovan, Vlad Voiculescu a numit-o secretar de stat la Ministerul Sănătății pe Monica Emanuela Alhamer.

Monica Alhamer este soția directorului-ajunct al Direcției Generale Anticorupție, împuternicit în funcție în august 2020, comisarul-șef Liviu Althamer.

Irina Alexe, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne

În 2017, Irina Alexe, polițista pensionată la 42 de ani, s-a implicat în Platforma România 100, alături de Vlad Voiculescu.

În vara aceluiași an, conform CV-ului său, Alexe a făcut voluntariat la MAGICAMP, proiectul derulat de Asociația Magic – ONG-ul fondat de Voiculescu.

Vezi și Pensionată la 42 de ani, Irina Alexe are o pensie fabuloasă! Secretarul de stat numit pe filieră USR-PLUS câștigă acum de 3.000 de euro doar din pensie

Trebuie precizat că din echipa de sprijin 24/7 de la Asociația Magic a făcut parte și Monica Althamer, cea care l-a înlocuit pe Horațiu Moldovan la conducerea Ministerului Sănătății, la începutul acestui an.

De asemenea, și Ștefan Voinea, consilierul onorific al lui Voiculescu la Ministerul Sănătății, a colaborat cu Asociația Magic. Voinea este anchetat acum de DIICOT, în urma unei sesizări făcute de Corpul de Contrul al premierului. Conform echipei prim-ministrului, Voinea ar fi accesat platforma de vaccinare, fără a avea acest drept. Pe de altă parte, Vlad Voiculescu a susținut că i-a dat voie lui Voinea să acceseze Registrul de Vaccinări.

Vezi și EXCLUSIV Securitatea 2.0! Propunerea USR-PLUS pentru șefia MAI împarte casa cu ‘Doi și-un sfert’!

Soțul Irinei Alexe, angajat la „Doi și-un sfert”

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că Liviu Alexe, soțul Irinei Alexe, numită secretar de stat în Ministerul de Interne la propunerea USR-PLUS, este ofițer în cadrul DGPI, fosta unitate „Doi și-un sfert”, după cum am publicat AICI.

Informațiile intrate în posesia noastră au fost confirmate, la vremea respectivă. de un document completat chiar de Liviu Alexe. Este vorba despre o declarație de interese în care precizează că este ofițer în cadrul DGPI.

Vezi și EXCLUSIV BUGETUL.RO Tatăl lui Vlad Voiculescu, colaborator al Securității! (Documente)

Am crezut că am ieşit din epoca epoleţilor, a specialilor, a privilegiilor nemăsurate. M-am înşelat, mai avem ceva drum până acolo, dar sunt sigur şi suntem siguri că acesta este drumul”, a afirmat Vlad Voiculescu, într-o conferință de presă.

Vezi și Vlad Voiculescu și meritocrația promisă de USR-PLUS (opinie)

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare