sursa foto:  psnews.ro

EXCLUSIV Securitatea 2.0! Propunerea USR-PLUS pentru șefia MAI împarte casa cu ‘Doi și-un sfert’!

Dezvăluire Bugetul.ro. Irina Alexe, pensionată din Poliție la doar 42 de ani, va fi readusă în Ministerul de Interne de USR-PLUS.

Irina Alexe este propunerea USR-PLUS pentru funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne. Puțini își mai amintesc că soțul acesteia, Liviu Alexe, a lucrat ca psiholog la Centrul de Psihosociologie al MAI.

Conform informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, acesta este și ofițer în cadrul Direcției Generale de Protecție Internă din MAI, urmașa fostei unități „Doi și-un sfert” – serviciul secret de informații al Ministerului de Interne.

Informațiile intrate în posesia noastră sunt confirmate de un document completat chiar de Liviu Alexe. Este vorba despre o declarație de interese în care precizează că este ofițer în cadrul DGPI.

Irina Alexe – pensie de 13.000 de lei

La doar 35 de ani, Irina Alexe, propunerea USR-PLUS pentru funcția de secretar de stat în MAI, devenea cel mai tânar chestor din Poliția Română, după cum dezvăluiau jurnaliștii din România în anul 2017.

Tot atunci aflam că Alexe părăsește Ministerul de Interne, pensionându-se la doar 42 de ani. Pensia primită: 13.000 de lei.

Irina Alexe a mai fost secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne și în Guvernul Cioloș.

Vezi și

Mare atenție, români! Specialiștii avertizează: Veți plăti şi cu 13% mai mult

Vești importante pentru toți românii: Nu se vor mai plăti taxe notariale pentru o serie de documente

După incendiul de la Matei Balș, Gheorghe Piperea a răbufnit: Nemernicii de la butoane au lăsat să se repete nenorocirea de la Piatra Neamț

USR-PLUS face implozie: ‘Să-ți fie rușine, Claudiu Năsui. Și?’/ Adversarul lui Clotilde Armand, scos din joc pentru un angajament cu Securitatea!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare