sursa foto:  g4media.ro

Pensionată la 42 de ani, Irina Alexe are o pensie fabuloasă! Secretarul de stat numit pe filieră USR-PLUS câștigă acum de 3.000 de euro doar din pensie

Irina Alexe, polițista pensionată la 42 de ani, a fost numită secretar de stat la Ministerul de Interne, la propunerea USR-PLUS.

Deși a fost instalată în funcție în luna februarie, declarația sa de avere a fost făcută publică de-abia în această săptămână.

Potrivit documentului verificat de Bugetul.ro, Irina Alexe are o pensie de serviciu de circa 3.000 de euro/lună. Mai exact, în 2020, ea primea o pensie lunară de 14.236 de lei.  

Din pensie, Irina Alexe a câștigat, în 2020, 170.832 de lei.

Amintim că Alexe s-a pensionat în 2017, având, la acea vreme, o pensie de 13.000 de lei.

Ca atare, în trei ani, pensie i s-a majorat cu 1.236 de lei.

Vezi și După Irina Alexe, Lucian Bode mai aduce un pensionar special la șefia Ministerul de Interne! Pe filieră PNL, un fost comisar-șef de la Pașapoarte ajunge secretar MAI!

Până când Legea privind interzicerea cumulului pensie-salariu nu va intra în vigoare, Alexe va beneficia și de salariul de secretar de stat în MAI.

Conform aceleiași declarații de avere, Irina Alexe deține un apartament în Capitală, cumpărat în anul 2005. Totodată, ea are în proprietate și 3/8 dintr-un teren 3.700 mp.

De asemenea, potrivit documentului verificat de Bugetul.ro, Irina Alexe este proprietaraa a 3 autoturisme: Suzuki (fabricat în 2016), Smart for Two (fabricat în 2017) și un AUDI, fabricat în 2018.

Vezi și EXCLUSIV Dedesubturile schimbării radicale făcute în Ministerul de Interne! Dumitru Coarnă: ‘Bode a majorat schema să-i facă loc Irinei Alexe’

Soțul de la „Doi și-un sfert” nu și-a făcut public salariul

În conturi, Alexe are 10.000 de euro și circa 5.500 de lei. În 2020, Irina Alexe, pe lângă pensie, a avut venituri de 10.000 de lei din diferite acitivități.

În ceea privește salariul soțului său, acesta nu este făcut public.

Vezi și EXCLUSIV Securitatea 2.0! Propunerea USR-PLUS pentru șefia MAI împarte casa cu ‘Doi și-un sfert’!

După cum a dezvăluit Bugetul.ro în exclusivitate, Liviu Alexe este cadru al Direcției Generale de Protecție Internă, fosta unitate „Doi și-un sfert”.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare