sursa foto:  cetateanul.net

După Irina Alexe, Lucian Bode mai aduce un pensionar special la șefia Ministerului de Interne! Pe filieră PNL, un fost comisar-șef de la Pașapoarte ajunge secretar MAI!

Dezvăluire Bugetul.ro. După ce la șefia Ministerului de Interne a fost adusă Irina Alexe, o fostă polițistă pensionată la 42 de ani, ministrul Lucian Bode mai face o numire controversată.

Pe post de secretar de stat, Bode a mai adus un alt fost polițist pensionat la 49 de ani. Este vorba despre fostul comisar-șef Aurelian Păduraru, fostul șef de la Serviciu Pașapoarte de la Polția Galați.

Potrivit verificărilor făcute de Bugetul.ro, Păduraru încasează lunar o pensie de serviciu. În 2019, pensia sa era de 6.500 de lei pe lună. În anul 2019, de la Casa de Pensiii a MAI, Aurelian Păduraru a primit 78.000 de lei.

Practic, el va putea cumula pensia de serviciu cu salariul de secretar de stat în Ministerul de Interne, la fel cum face și Irina Alexe, cea care a fost adusă în fruntea MAI la solicitarea USR-PLUS.

Vezi și EXCLUSIV Dedesubturile schimbării radicale făcute în Ministerul de Interne! Dumitru Coarnă: ‘Bode a majorat schema să-i facă loc Irinei Alexe’

Dacă Alexe a fost numită în Ministerul de Interne, pe filieră USR-PLUS, fostul comisar-șef Aurelian Păduraru a venit la propunerea PNL.

Presa locală susține că fostul șef de la Serviciul de Pașapoarte din Galați este un apropiat al șefului PNL Galați, George Stângă.

De altfel, Păduraru este liberal cu acte în regulă. El a candidat din partea formațiunii liberale pentru Primăria Foltești, iar până la numirea în funcția de secretar de stat în MAI a fost consilier local de Foltești.

Pensie de 13.000 de lei și soț la „Doi și-un sfert” pentru Irina Alexe

La doar 35 de ani, Irina Alexe devenea cel mai tânar chestor din Poliția Română, după cum dezvăluiau jurnaliștii din România în anul 2017.

Tot în acel an aflam că Alexe părăsește Ministerul de Interne, pensionându-se la doar 42 de ani. Pensia primită: 13.000 de lei.

Irina Alexe a mai fost secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne și în Guvernul Cioloș.

Bugetul.ro a dezvăluit, în exclusivitate, că soțul Irinei Alexe lucrează la „Doi și-un sfert”. Vezi mai multe AICI!

Vezi și EXCLUSIV Meritocrație marca PNL! Un vânzător de produse din aloe, șef la Apele Române!

‘Blonda lui Boc’, ‘furată’ de Bode, a rupt norma! Peste 10.000 de euro pe lună, pentru secretara MAI!

Scandalos! Sporuri uriașe pentru angajații de la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Cum s-a permis acest lucru

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare