sursa foto:  adevarul.ro

Anunț pentru milioane de polițiști! Ce li se va plăti mai nou

Anunț pentru milioane de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne! Atât polițiștii, cât și jandarmii ar urma să primească mai multe beneficii.

Luni, șeful Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat că va susţine în Parlament ca lucrătorilor MAI să li se plătească orele suplimentare, nu să fie compensate cu timp liber.

„Am avut o discuţie şi cu doamna Carmen Dan şi cu doamna Olguţa Vasilescu şi cu domnul Solomon de la Comisia de muncă despre orele suplimentare ale lucrătorilor din Ministerul de Interne. Tot timpul când sunt probleme de orice natură, situaţii de urgenţă, lucrătorii MAI sunt în teren. În tot sistemul bugetar orele suplimentare se compensează cu libere, în MAI este un deficit de personal de peste 20.000 de persoane, ceea ce face imposibilă, după părerea mea, posibilitatea ca orele suplimentare să fie compensate cu timp liber, pentru că nu ar avea cine să-i înlocuiască”, a susținut Dragnea, citat de Agerpres.

Liviu Dragnea a mai spus că va susţine în Parlament să se facă o excepţie pentru poliţişti, menţionând că şi jandarmii trebuie să primească un spor de 10%.

„Atunci cred că trebuie făcută o excepţie şi voi susţine asta în Parlament pentru lucrătorii MAI, să li se plătească orele suplimentare, nu să fie compensate cu timp liber. De asemenea, trebuie făcut un echilibru între jandarmi şi poliţişti şi cred că şi jandarmii ar trebui să primească acest spor de 10%”, a precizat Dragnea.

Vezi și CAPĂT de linie! Ce cunoscută bancă DISPARE din România

Kaufland încasează o mega-lovitură: Ce a lansat rivalul Carrefour- Este o premieră în România

Pericol pentru RCS & RDS! Mișcarea neașteptată a UPC

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare