Atenție, șoferi! Circulația este estricționată pe un drum național și două drumuri județene

Circulația este, luni dimineața, restricționată pe un drum național din județul Cluj și două drumuri județene, din Tulcea și Gorj, din cauza ploilor și inundațiilor din ultima perioadă, a anunțat Centrul Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, luni dimineața, sunt semnalate un drum național și două drumuri județene cu circulația rutieră restricționată, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile.

Este vorba despre:

– DN1R – blocat în localitatea Sâncraiu, județul Cluj (circulația rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate)

– DJ 223B – blocat la km. 49+200 de metri, între localitățile Dorobanțu și Traian, județul Tulcea

– DJ 672C – blocat în zona localității Runcu, județul Gorj.

De asemenea, în județul Tulcea, circulația pe DN 22D se desfășoară pe un fir, alternativ, la kilometrul 1+200 de metri (ieșirea din orașul Măcin către localitatea Horia), după ce un pod s-a surpat.

„În perioada 22 iunie – 9 iulie 2020, pe DN 6 Drobeta-Turnu Severin – Orșova, la kilometrul 354+150 de metri, în afara localității Gura Văii (viaductul Slătinicul Mare), județul Mehedinți, se execută lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Astfel, circulația se desfășoară pe un singur fir, dirijat prin semaforizare ori cu piloți de circulație”, au mai transmis reprezentanții Infotrafic.

În județul Constanța, pe DN 39 Mangalia – Vama Veche, între kilometrii 45+223 de metri – 45+464 de metri, au loc lucrări de reparații la un pod, până la finalul anului 2020. În zonă se circulă pe câte o bandă pe sens, din două prevăzute.

Poliția le recomandă șoferilor să manifeste prudenţă, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între mașini.

Citește și:

Situație dezastruoasă în interiorul DNA. Este pe cale de a se prăbuși bastionul împotriva corupției din România?

Mega-lovitură! Contracte cu dedicație pentru ‘băieții deștepți’ din PNL

Mare atenție, șoferi! Lipsa acestui document vă poate aduce amenzi de mii de lei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare