sursa foto:  b1.ro

AUR: Clotilde Armand desființează ajutoarele de urgență pentru bătrâni și bolnavi cu handicap grav!

Alianța pentru Unirea Românilor lansează acuzații dure la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

AUR susține că Armand vrea să desființeze ajutoarele de urgență pentrul plata chiriei – bani primiți de 61 de persoane nevoiașe, mama singure, bătrâni și bolnavi cu handicap grav.

Decisă să taie toate „cheltuielile inutile” ale Primăriei Sectorului 1, Clotilde Armand nu are curaj să-și bage nasul în afacerile necurate ale mafiei din sector, în schimb a inițiat un proiect de hotărâre vizând desființarea ajutorului de urgență pentru plata chiriei.

Era un ajutor de câteva sute de lei, acordat unui număr de fix 61 de persoane nevoiașe, mama singure, bătrâni și bolnavi cu handicap grav. Clotilde susține că taie acest ajutor ca să existe mai mulți bani pentru investiții în locuințe sociale. Doar că în propunerea de buget pentru 2021 nu este prevăzută nicio asemenea investiție!

Și, ca să vedeți câtă ipocrizie zace în acești indivizi fără suflet și fără Dumnezeu, aflați că în 2019, când fostul primar a propus acordarea ajutorului de chirie, Clotilde a votat, ca și ceilalți consilieri USR, pentru! Iar acum, când a ajuns ea stăpână la primărie, îi lasă pe sărmanii oameni fără niciun ban! Amărâții, bolnavii, mamele singure n-au decât să piară, primărița va folosi banii lor pentru alte „priorități”.

Doamnă Armand, credeam că în Franța catolică de unde vii ți s-a predat și lecția empatiei, a milosteniei creștine, dar probabil ai uitat-o de când ai devenit useristă și neomarxistă. Noi, membrii AUR, facem un apel la conștiința dumitale creștină – dacă mai ai măcar un dram din ea – să renunți la acest proiect inuman și să cauți bani de tăiat din alte părți, căci cu siguranță vei găsi de unde. Nu-i mai lovi și dumneata pe niște nefericiți pe care deja soarta i-a lovit destul!”, acuză AUR.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare