sursa foto:  Inquam Photos / Octav Ganea

Aurelian Pavelescu sare la gâtul lui Clotilde Armand: ‘Cine e ea să facă ”mafiot” pe cine nimerește? E întreagă la minte?’

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, susține că ”Problema de la sectorul 1 este juridică, contractul cu Romprest”. Acesta afirmă că folosirea cuvântului ”mafie”, este inacceptabilă într-o asemenea situație.

”Pentru Clotilde Armand este o soluție – expertiza psihiatrică
Problema de la sectorul 1 este juridică, contractul cu Romprest. Clotilde Armand refuză să plătească. Spunând că prestatorul este ”mafiot”. Dar asta trebuie să o hotărască parchetul și instanța de judecată, nu e suficient să spună Clotilde. A făcut vreo plângere penală? Nu. Cum își permite atunci să spună? Cine e ea să facă ”mafiot” pe cine nimerește? E întreagă la minte?
Dacă cuvântul ”mafie” se referă la chestiuni de ordin comercial, că n-ar fi corect contractul, atunci Clotilde ar trebui să meargă în instanța comercială și să dovedească acolo, să desființeze contractul. Ca primar poate oricând să deschidă procesul. A dat în judecată? Nu. E întreagă la minte? Oricum, folosirea cuvântului ”mafie”, este inacceptabilă într-o asemenea situație.
Dacă nici penal, nici comercial, atunci ce vrei, madamo? Serviciul de salubritate e pe bani, nu face nimeni cu bani de-acasă. Tu ai făcut când ai luat banii de consultanță, zecile de meleoane, deși lucrarea nu s-a făcut? Tu n-ai fost ”mafioată”?
Până una-alta, victime sunt cetățenii din sectorul 1, năpădiți de gunoaie și șobolani, fiind expusă sănătatea publică. Singurul responsabil, juridic vorbind, Clotilde Armand. Are acum împotrivă și majoritatea consilierilor. Este în situație infracțională, mult îndrăgitul userist abuz în serviciu.
Dar, dacă e iresponsabilă, nu are reprezentarea faptelor sale? N-ar fi de acord, să le dovedească fanilor că le slujește cauza cu temeraritate, să meargă la o expertiză psihiatrică? Sau ”mafioata” e ea? Cam așa sună și asta cu frauda, și aia cu banii din consultanță – rima e bună”, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare