sursa foto:  inquamphotos.com

Aurelian Pavelescu trage un puternic semnal de alarmă: ‘Franța a ridicat ghilotinele împotriva Uniunii Europene! Să ne rugăm la Dumnezeu’

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, susține că ”Teama cea mai mare este, de aceea, că Franța se îndreaptă spre violență extremă și nicio forță politică n-o poate evita. Scrisorile militarilor, care previzionau în urmă cu două-trei luni războiul civil și lovitura militară de stat, reflectă această realitate terifiantă”.

”FRANȚA A RIDICAT GHILOTINELE ÎMPOTRIVA UE! SĂ NE RUGĂM LA DUMNEZEU!
Absenteismul la alegerile regionale din Franța a fost de aproape 70%, falimentul democrației. Pe locul 2 Adunarea Națională a lui Marine le Pen, cu tot efortul globaliștilor de demonizare și izolare. Partidul lui Macron a obținut 11%, adică 3,5% din voturile francezilor.
Că asemenea situații se întâlnesc și la alții, iată, în România, nu are relevanță. La noi mecanismele de supunere sunt cu mult mai puternice, iar tradiția și mentalitatea sunt altele, ale supraviețuirii în istorie. Franța, din contră, are cea mai cumplită memorie din lume, a ghilotinei!
Teama cea mai mare este, de aceea, că Franța se îndreaptă spre violență extremă și nicio forță politică n-o poate evita. Scrisorile militarilor, care previzionau în urmă cu două-trei luni războiul civil și lovitura militară de stat, reflectă această realitate terifiantă. Încercarea lui Macron și Merkel de a impune globalismul în Europa prin trecerea de la epoca supremației germane la tandemul franco-german, pentru a-i face și pe francezi părtași la roadele globalismului, a eșuat. Ce altă opțiune ar mai avea Franța? Niciuna.
Dacă SUA a reușit să gestioneze teribilul 6 ianuarie, când Capitoliul a fost ocupat de mulțime (cu consecințe nebănuite în viitor), în Franța sunt șanse mici să se oprească acolo. Iar până la Bruxelles se ajunge în două ore”, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare