sursa foto:  viva.ro

Avocatul care a câștigat definitiv procesul cu Arafat, despre decesele raportate din trecut: Trebuie numai să îi credem pe cuvânt că ele ar fi reale

Zilele trecute, avocatul Elena Radu a câștigat definitiv, la Înalta Curte de Casație și Justiție, procesul cu Comitetul Național pentru Situații de Urgență și Departamentul pentru Situații de Urgență, în fruntea căruia se află Raed Arafat. Potrivit ICCJ, hotărârile luate de CNSU, care nu au fost publicate în Monitorul Oficial, sunt nule.

Vezi și Decizie definitivă a Înaltei Curți! Toate hotărârile luate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, care nu au fost publicate în Monitorul Oficial, sunt nule!

Acum, Elena Radu atacă subiectul deceselor raportate, zilnic, din trecut. Avocatul se întreabă cât de reale sunt raportările oficiale și spune că trebuie să credem pe cuvânt autoritățile, că aceste decese sunt reale.

<<Cât de reale sunt raportările oficiale?
Au fost stabilite ratele de incidență privind persoanele infectate în fiecare județ/localitate în mod real sau au fost stabilite pe baza unor falsuri?
Sesizasem ieri că se bagă ”din burtă” niște decese în raportările zilnice. Cel puțin așa pare, că au început să fie scoase din joben de ceva timp.
De curiozitate, m-am dus în urmă, pe fiecare raportare zilnică, să văd dacă sunt precedente. (pe site-ul www.stirioficiale.ro).
Și verificând eu așa în urmă, am constatat că scoaterea din joben a deceselor zilnice a început din data de 28.05.2021, întâi timid cu 5,6, 7, 10 decese pe zi, după care s-a îngroșat gluma și s-a ajuns la sute de decese pe zi (256, 214, 124, 130,118, etc).
Astfel, în perioada 28.05.2021 – 12.06.2021 s-au trecut în raportări 1.184 decese din trecut.
Trebuie numai să îi credem pe cuvânt că ele ar fi reale, dar multe suspiciuni nasc aceste decese apărute brusc.
Curios este că la data de 28.05.2021 media națională pe ultimele 14 zile la mia de locuitori era de 0,41, ea fiind într-o continuă scădere.
Și tot a scăzut până a ajuns la 12.06.2021 la 0,14.
Pentru că am avut curiozitatea să pun într-un tabel toate cazurile de persoane testate pozitiv zilnic, în ultimele 14 zile, așa cum este indicat în raportările oficiale, am constat că azi în România sunt numai 2.231 persoane infectate.
Adică cu mult mai puțin decât erau cândva într-o singură zi.
Și am mai avut o curiozitate: să văd și eu numărul total al cetățenilor pe care îi are România, pe baza căruia se calculează (și probabil s-au și calculat) ratele zilnice.
Am aplicat regula de trei simple luând în considerare datele din raportările oficiale.
Și ce să vezi? Dezastru.
Populația României scade zilnic cât vezi cu ochii.
A avut ea România o populație de:
– 17.256.250 locuitori pe 09.06.2021;
– 16.168.750 locuitori pe 10.06.2021;
– 15.793.333 locuitori pe 11.06.2021;
– 15.935.714 locuitori pe 12.06.2021.
(Dacă ne uităm la datele din 12.06.2021, putem spune că a fost o explozie de nașteri în această zi. Să o trecem în calendar și să îi chemăm pe cei de la Guiness Book.
Dar, ce să vezi, coincidență! Crescu brusc populația înapoi pe 12.06.2021 odată cu creșterea nr de cazuri pozitive dintr-o zi.
Zău așa. Că așa iese din comunicatele oficiale).
Și acum, lăsând glumele la o parte, nu vi se pare cumva că se manipulează la greu cifrele pandemiei?
Nu cumva se manipulează ele demult și s-au cam jucat unii cu viața noastră după cum au avut chef?
Mă întreb și eu, că din comunicatele oficiale așa pare.
Oare s-o sesiza cineva, din oficiu, pentru a cerceta aceste aspecte pentru a vedea care este realitatea?
Am văzut că pentru multe ”chestii” din spațiul public s-au sesizat din oficiu.
Oare în privința datelor oficiale raportate, pe baza cărora s-au restrâns majoritatea drepturilor și libertăților fiecărui cetățean de mai bine de vreun an s-o sesiza cineva?
Sau asta nu contează?
Ce sunt alea drepturi și libertăți? ”luxuri teoretice”.
Numai că despre ”luxurile astea teoretice” se vorbește prin Constituție.
Și tot în Constituție mai este un articol:
art. 131 alin. (1) ”În activitatea judiciară, Ministerul Public reprezintă interesele generale ale societăţii şi apără ordinea de drept, precum şi drepturile şi libertăţile cetăţenilor.”>>, spune Elena Radu.

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare