sursa foto:  digi24.ro

‘Bătaie’ pe postul de ministru al Agriculturii! Petre Daea, favorit pentru ocuparea funcției

Partidul Social Democrat decide miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, cine va fi noul ministru al Agriculturii, după demisia lui Adrian Chesnoiu. Surse politice, au susținut pentru postul de televiziune Antena3 că favoritul pentru ocuparea funcției este fostul ministru din era Liviu Dragnea, și anume, Petre Daea.

 

 

 

Liderul PSD Marcel Ciolacu declara, după şedinţa conducerii PSD, că pânâ în Consiliul Naţional vor veni cu o propunere de ministru al Agriculturii şi a menţionat că propunerile nu se fac pe organizaţiile judeţene, ci vor căuta un profesionist.

Liderul PSD afirma că partidul pe care îl conduce are cinci sau şase variante pentru funcţia de ministru al Agriculturii – rămasă vacantă după demisia lui Adrian Chesnoiu, aflat în vizorul DNA – el afirmând că Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii pe vremea când social-democraţii erau conduşi de Liviu Dragnea, a fost propus unii colegi pentru acest post.

Alte nume vehioculate sunt Daniel Botănoiu și preşedintele comisiei de agricultură din Camera Deputaţilor, deputatul de Olt Florin-Ionuţ Barbu.

Postul de ministru al Agriculturii a fost vacantat după demisia lui Adrian Chesnoiu din funcţie. Deacţia ministrului a venit după ce DNA a cerut Camerei Deputaţilor să ridice imunitatea acestuia, acuzat de abuz în serviciu la presupusa trucare a unui concurs, scrie news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare