sursa foto:  antena3.ro

Bătrânul în pijamale, care a culcat la pământ un polițist dintr-un pumn, a murit în închisoare! Avea o experiență de 25 de ani în arte marțiale

Un pensionar a făcut, pur și simplu, knockout un polițist de la Secția 25 din Capitală. Imaginile, deși erau din 2019, au început să circule în aceste zile pe rețelele de socializare.

Bătrânul care a culcat la pământ un polițist dintr-un pumn a murit în închisoare, informează Româniatv.net.

După cum se poate observa în filmarea de mai spus, polițistul din imagini bate la ușa unui apartament și se prezintă ca fiind de la Secția 25 de Poliție.

În acel moment, bătrânul care deschide ușa îl lovește direct, trimițându-l la podea pe omul legii. Bătrânul fusese reclamat că își bate soția. Astfel, un echipaj de la Secția 25 Poliție s-a deplasat la fața locului.

Toată scena a fost filmată de camera montată pe uniforma polițistului, spre ghinionul infractorului.

Conform sursei citate, agresorul era cunoscut cu antecedente penale, tot din cauza violenței. Bărbatul avea o experiență de 25 de ani în arte marțiale. Lovitură dată i-a adus grave probleme agentului de poliție, aflat la început de drum. Bărbatul violent a fost condamnat la închisoare cu executare și și-a găsit sfârșitul în spatele gratiilor, din cauza problemelor de sănătate.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare