becali

sursa foto:  cancan.ro

A fost BĂTUT RECORDUL! Ce LOVITURĂ a dat din nou Gigi Becali

Omul de afaceri Gigi Becali dă o nouă lovitură! Prin aceasta, a fost bătut vechiul record. Latifundiarul din Pipera se va alege cu o sumă impresionantă.

Recordul stabilit de Bogdan Stelea, prin transferul la Salamanca, va fi bătut de plecarea lui Florin Niță, care va deveni cel mai scump transfer din istoria FCSB.

Pentru Niță, Becali va încasa două milioane de euro, plus alte 500 de mii de euro, dacă Sparta Praga se va califica în Liga Campionilor, în următorii patru ani.

Bogdan Stelea a plecat la Salamanca, în schimbul său Steaua primind suma de 900 de mii de euro, în 1997.

„Vine avionul particular al patronului să-l ia pe Niță din aeroportul din Malaga. Va fi tratat ca un rege.

Pe măsură ce înaintau discuțiile, am vorbit cu el și mi-a spus că și-ar dori să rămână în România, să-și termine casa, să stea aproape de familie.

E un om aparte, un copil aparte care nu uită de unde a plecat, a rămas foarte atașat de toată lumea. I-a fost greu să plece. Am stat de vorbă și cu soția lui pentru a-l convinge să accepte transferul. 

Salariul îi va crește anual cu 100.000 euro (nr. la FCSB avea 180.000 de euro salariu anual), va avea un salariu foarte mare, dar și bonusuri. Va fi foarte bine plătit”, a declarat Anamaria Prodan, la TV Telekom Sport, conform gsp.ro.

Vezi și Ce SALARIU are „personajul VENINOS”, despre care Dragnea a zis că „face mult RĂU”

Vești bune pentru mii de români: Ei vor fi scutiți de impozitul pe venit din 2019

Vești proaste pentru mii de polițiști! Dumitru Coarnă anunță ce lovitură vor primi în februarie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare