sursa foto:  aktual24.ro

Ce SALARIU are „personajul VENINOS”, despre care Dragnea a zis că „face mult RĂU”

După schimbarea lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului, șeful PSD, Liviu Dragnea, a acuzat „un personaj veninos” că „a făcut și face mult rău”. Mai precis, Dragnea l-a făcut vinovat pe respectivul individ de neînțelegerile din sânul PSD.

„Nu ştiu tot. O să tot discutăm despre asta. Colegilor mei le-am spus despre un personaj veninos dintr-o instituţie românească care a făcut foarte mult rău şi face în continuare foarte mult rău”, declara Liviu Dragnea la vremea respectivă, când a fost întrebat de neînțelegerile din partid.

Ei bine, acel „personaj veninos” e nimeni altul decât șeful SPP, Lucian Pahonțu. În acest context, pentru a fi solidar cu mai-marele social-democrat, Guvernul Dăncilă a renunțat la serviciile SPP.

Bugetul.ro vă dezvăluie, miercuri, ce salariu are Lucian Pahonțu, în calitate de director al Serviciului de Protecție și Pază. 

Potrivit ultimei declarații de avere, inspectate de Bugetul.ro, Pahonțu a încasat, în 2016, un salariu anual de 185.862 de lei. Asta înseamnă că directorul SPP are un salariu lunar de 15.488 de lei.

Vezi și Vești bune pentru mii de români: Ei vor fi scutiți de impozitul pe venit din 2019

Vești proaste pentru mii de polițiști! Dumitru Coarnă anunță ce lovitură vor primi în februarie

DNA ne-a RĂSPUNS! Ce s-a întâmplat cu dosarul în care fostul ministru al Tineretului și Sportului, Marius Dunca, a fost acuzat de ȘANTAJ

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare