sursa foto:  zcj.ro

Bubuie Coaliția! Rareș Bogdan, către Marcel Ciolacu: ‘PNL este obligat să spună NU. E cel mai grav atac la proprietate de la Iliescu încoace!’

După ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a amenințat cu demisia și cu căderea guvernului, dacă liberalii nu vor fi de acord cu noul pachet de măsuri fiscale, Rareș Bogdan are o reacție dură.

Prim-vicepreședintele liberal îl acuză pe Marcel Ciolacu de șantaj și îi transmite că „PNL este obligat să spună NU propunerilor tale de majorare a taxelor și impozitelor care ar afecta grav mediul de afaceri românesc și a generat deja o mare neliniște în rândul cetățenilor români. Este cel mai grav atac la proprietate de la Iliescu încoace!”.

Există oameni politici și oameni de stat, îl citez pe Marcel Ciolacu de anul trecut. Încet, încet, domnul Ciolacu dorește să rămână doar om politic. Declarațiile sale din ultima vreme îmi întăresc tot mai mult această părere. Condiționarea aceasta indusă voluntar, în mod evident repetat, mie îmi sună că o amenințare sau mai clar, un șantaj direct!

Dacă poporul român nu acceptă să facă ce vreau eu, dacă Partidul Național Liberal îmi contestă măsurile economico-fiscale, voi declanșa alegeri anticipate în România! Marcele, nu ești nici Mihai Viteazu’, nici Ștefan cel Mare și nici Alexandru Ioan Cuza, adică niște oameni de stat care au intrat în conștiința și istoria românilor și a României, ci ești doar președintele trecător al PSD”, a afirmat Rareș Bogdan, într-o reacție pentru Digi24.

„PNL nu se închină și nu se apleacă în fața ta, Marcel Ciolacu!”

„A conduce România nu înseamnă să interpretezi o piesă de teatru în care la un moment dat greșești o replică și te superi pe spectatori și ameninți că pleci de pe scenă. Făcând apel la istorie, îți aduc aminte că la ultimele alegeri democratice din România, poporul român a votat o majoritate de dreapta în Parlament!

Din fericire pentru România, la Cotroceni se află o persoană responsabilă care este singură care poate genera alegeri anticipate, iar Domnia Sa este suficient de înțelept încât să înțeleagă momentul complicat pentru România și să nu arunce țară într-o aventură, doar pt că un om politic ajuns pe o poziție cheie nu își înțelege încă rolul de om de stat”, a continuat europarlamentarul.

„PNL nu se închină și nu se apleacă în fața ta, Marcel Ciolacu! Orice amenințare și presiune asupra noastră, a liberalilor, va întâmpina o poziție fermă și asumată a conducerii Partidului Național Liberal”, a mai spus el.

„Deci te informez încă odată că nu suntem de acord și nu susținem proiectul de OUG fiscal care a apărut ca draft în spațiul public. PNL este obligat oricum prin statut să aprobe un asemenea document de o astfel de complexitate prin forul de conducere național, Biroul Permanent Național, sau cel puțin Biroul Executiv. PNL este obligat să apere stabilitatea României, însă nu este obligat să accepte excesele și fițele nimănui”, a conchis Rareș Bogdan.

Într-o emisiune la Aleph News, Ciolacu a amenințat PNL cu demisia și căderea guvernului, dacă nu acceptă pachetul propus pentru măsuri fiscale.

„Dacă nu înțeleg situația și ce e în joc, eu îmi pun mandatul pe masă”, a spus el.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare