sursa foto:  adevarul.ro

Bubuie USR-ul, după execuția făcută noaptea: Mii de semnături false, aduse de o firmă angajată de un apropiat al lui Barna

Oameni noi, năravuri de când lumea în USR. Ies la suprafața detalii explozive, după execuția făcută noaptea de Biroul Național al USR!

Mama Olimpiei Ardelean – membrul care fost executat miercuri de Biroul Național al USR – a rupt tăcerea.

Lili Crăciun susține că fiica sa a fost dată afară din partid, pentru că s-a ridicat împotriva unor ilegalități făcute de oameni din USR.

Ea spune că „totul a pornit de la campania referendumului ”Fără penali în funcții publice”. Oli a fost aleasă să verifice zeci de mii de foi cu semnături și a descoperit peste 6000 de semnături false, aduse de o firmă care fusese angajată de un om apropiat lui Barna. A semnalat în scris Biroului Național al USR situația și le-a cerut să ia măsurile legale, inclusiv să-l dea afară din partid pe individul care angajase firma infractoare întrucât îi cerea să nu vadă falsurile”.

Mai mult, Lili Crăciun precizează că apropiatul lui Barna nu a fost dat nici acum afară din partid.

„EPPUR SI MUOVE, domnilor de la USR!
Postarea asta nu este despre fiica mea. Este despre un OM cu toate că, da, acest OM este fiica mea. Un om vertical, drept, de care sunt extraordinar de mândră. Olimpia a intrat printre primii oameni în USR. A crezut în acest partid, a muncit voluntar, a donat bani pentru candidați, a bătut străzile încă de când se numea Salvați Bucureștiul. Fără să-și dorească să fie pe listă, fără să vrea o sinecură, funcție, bani. E inginer IT, are o slujbă și o viață minunate. Și-a dorit doar onestitate și verticalitate, respectarea unor principii civilizate, și-a dorit altceva decât era cloaca politică care conducea țara în care trăiește. Iar asta supără, nu-i așa? Faptul că era vocală a început să supere, faptul că cerea socoteală celor pentru care muncea în timpul ei liber a început să nu mai placă, faptul că le critica erorile, prostiile, tâmpeniile a început să deranjeze. Nimănui nu-i place să i se arate hidoșeniile.
În seara asta Biroul Național a dat-o afară din partid. Pur și simplu a executat-o. Scurt, rece, fără efuziuni sentimentale. Modern, contemporan, aparent democratic, prin vot. Nu, nu mai e ca pe vremuri, n-au aprins rugul. Dar rezultatul e același. Pe un motiv atât de banal au dat-o afară încât ar trebui să râd. Și aș hohoti dacă nu aș prevedea că nimic nu se schimbă în țara asta atâta vreme cât ajung în politică tot mizerabili. ”Omul este măsura tuturor lucrurilor” iar USR a dovedit-o din plin azi. Pentru mine n-a fost ceva neașteptat. Știam că o urmăresc ca vulturii, vânându-i orice cuvânt, orice greșeală ca să o zboare. Știu chiar dacă am tăcut, domnule Barna. Știu pentru că v-am intuit caracterul, nu pentru că mi s-a plâns ea, nu e cum te speriai dumneata crezând că ea îmi spune secrete din partid și eu le fac public. Dacă aș fi publicat ce știu despre voi, te asigur că aveai câteva procente mai puțin în alegeri, am ceva influență asupra oamenilor.
Totul a pornit de la campania referendumului ”Fără penali în funcții publice”. Oli a fost aleasă să verifice zeci de mii de foi cu semnături și a descoperit peste 6000 de semnături false, aduse de o firmă care fusese angajată de un om apropiat lui Barna. A semnalat în scris Biroului Național al USR situația și le-a cerut să ia măsurile legale, inclusiv să-l dea afară din partid pe individul care angajase firma infractoare întrucât îi cerea să nu vadă falsurile. Cu mine s-a sfătuit atunci, i-am spus să fie foarte atentă fiindcă acele semnături sunt rezultatul unei infracțiuni și este complice dacă achiesează la ele. Semnăturile au fost înlăturate după ce Oli a făcut un scandal uriaș, povestind toată tărășenia pe grupul ”USR Poiana lui Iocan”. Așa a ajuns public scandalul – chiar și în mass media. O fi grupul ăla secret dar nu atât de secret pe cât îl credeți voi. Scandalul putea lua amploare dacă Oli ar fi acceptat să stea de vorbă cu ziariștii însă copilul meu a refuzat. Dar a continuat să ceară BN să ia măsuri împotriva acelui om. Ce să vezi? Omul cu falsurile a rămas în partid. Neclintit. Ba, dacă nu mă înșel, a fost și ceva șef de campanie a lui Barna în recentele alegeri unde onorabilul lider s-a făcut de râs. De atunci vânătoarea de vrăjitoare împotriva Olimpiei s-a întețit.
În campania la prezidențiale un alt idiot din USR (scuzați cuvântul ”alt”) a pus în Buftea bannere neautorizate în precampanie. Evident, Primăria le-a dat jos. Apoi omul a început să se plângă, să se victimizeze că ”mvai, USR și Barna sunt supuși abuzurile primarilor, că oameni răi au dat jos bannerele”. Oli s-a enervat și a scris public o postare despre faptul că nu te poți victimiza dacă tu nu respecți legea, despre faptul că peste jumătate din biroul județean Ilfov i-au luat apărarea acelui ”alt”, întrebându-se dacă mai e Ok să votezi USR în condițiile date, amintind și de faptul că Barna nu a luat nici o măsură cu referire la falsurile descoperite de ea la referendum. Ei bine, faptul că a făcut public asta, că nu a ascuns sub preș mizeria, este motivul execuției din seara asta.
Sunt mândră de faptul că acest OM este fiica mea. Și, chiar dacă știu că nici ea nu își va găsi locul pe care îl merită în țara asta (cum nu mi l-am găsit nici eu) sunt mândră că este verticală, ține la principii, critică atunci când este de criticat și că nu se îndoaie să pupe pulpana unui sultan vremelnic (sau papucelul). De altfel voi, cei care ați executat-o, nici nu meritați să aveți alături oameni ca Olimpia. În final vă comunic două lucruri:
1. De dragul ei am tăcut de multe ori în ce vă privește. De azi nu mai tac.
2. Eppur și muove orice ați face (dacă pricepeți ce vreau să spun).
Update: Un prieten (USR) din diaspora mi-a trimis zeci de print screen-uri cu ce se vorbește în Poiana lui Iocan despre excluderea ei. Am ales azi doar una, mulțumesc celor care sunt de partea ei.”, a dezvăluit Lili Crăciun.

Vezi și EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare