Călin Popescu Tăriceanu o atacă dur pe Kovesi: Îmi pare o persoană caracterizată de mediocritate profesională, de slugărnicie, de duplicitate

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a atacat-o dur pe Laura Codruța Kovesi după ce aceasta a marcat o nouă victorie, fiind la un pas de a deveni procuror șef european.

„Doamna Kovesi îmi pare o persoană caracterizată de mediocritate profesională, de slugărnicie, de duplicitate și o persoană care a favorizat acțiunea forțelor oculte asupra Justiției și interferența lor în justiție. Este dacă vă aduceți aminte sancționată cu două decizii constituționale. Una pentru încălcarea principiului fundamental al separației puterilor în stat, iar a doua decizie a sancționat-o pentru faptul că nu a vrut să se prezinte la audierile în fața Parlamentului sfidând astfel instituția fundamentală, Legislativul. Este o lecție care ni se dă, în sensul prost de către UE, pentru că nouă ni s-a cerut permanent să fie selecții riguroase, profesionale care țin de calitate în Justiție, dar la audierile care au avut loc în Parlamentul European, Candidatul francez, domnul Bonner a ieșit cu mult peste doamna Kovesi și am avut și eu curiozitatea să citesc CV-ul domnului Bonner dar acum vedem ca nu contează profesionalismul, ci contează jocul politic”, a declarat liderul ALDE.

Vezi și:

ANAF intră la rupere- Nou impozit începând de la 1 ianuarie 2020

EXCLUSIV Ordin de muşamalizare! Șeful Poliției ar fi intervenit personal pentru stingerea scandalului

Scenariul care detonează cazul Caracal: ‘Dincă era conectat la București, direct prin Ministerul de Interne’

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare