sursa foto:  republica.ro

Carmen Dan, pusă la zid! Noua gafă incredibilă a ministrului Afacerilor Interne

Toate privirile politice sunt astăzi îndreptate spre Carmen Dan și asta pentru că este un personaj cheie în războiul rece dintre premierul Mihai Tudose și președintele PSD, Liviu Dragnea. Loviturile de imagine au început și ele să curgă una după alta.

Cazul pedofilului polițist a deschis Cutia Pandorei și de aici a fost doar un pas până la o confruntare deschisă între cele două tabere. Carmen Dan i-a cerut demisia șefului Poliției, Bogdan Despescu, iar Mihai Tudose a refuzat-o, sugerând mai degrabă că cea care ar trebui să plece ar fi chiar ministrul.

În acest context aprins, protejata lui Dragnea a ieșit într-o conferință de presă să precizeze că pe ea o demite doar partidul și nu Mihai Tudose. Aceste ieșiri frecvente ale lui Carmen Dan au fost și un prilej de a o asculta cum se exprimă în limba română.

Deficitar! După ce s-a făcut de râs spunând pronume în loc de prenume, aceasta a folosit zilele trecute și construcția eronată “am decât informațiile pe care le aveți și dumneavostră” în loc de “NU am decât”…

Liviu Iolu, fostul purtător de cuvânt al premierului Dacian Cioloș, pune și mai mult sare pe rană și arată că problemele lui Carmen Dan cu limba română sunt vechi. Acesta a postat pe contul lui de facebook o fotografie în care arată că ministrul, în 2012, a scris în declarația sa de interese că este suPprefect în loc de SUBPREFECT.

Cu demisa pe masă sau nu, cert este că doamna Carmen Dan trebui să ia urgent niște lecții de gramatică. Și dacă tot merge, ar fi bine să o însoțească și ministrul Educației Liviu Pop, cunoscut pentru perlele sale, cea mai celebră fiind genunche.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare