sursa foto:  Pixabay

Câștigătorul la loto care încasase 5 milioane de euro a fost jefuit! Doi români l-au încuiat în dulap pe bărbatul din Italia

Un antreprenor de 33 de ani, câștigător la loto, a trecut prin clipe de coșmar! Patru hoți, dintre care doi români, au intrat în vila sa din Torino, Italia și i-au luat 40 de mii de euro, 8 kilograme de lingouri de aur, care aveau o valoare de 530 de mii de euro! În vremea în care a avut loc spargerea, bărbatul era legat și închis în dulap. 

În urmă cu un an, bărbatul a câștigat nu mai puțin de 5 milioane de euro, dar viața sa a luat o întorsătură complet neașteptată. A ajuns chiar să regrete victoria:

„După acea victorie, casa mea a devenit un buncăr. A fost un moment când am blestemat acea victorie. Acum casa mea este un buncăr, dar când obții un astfel de câștig, trăiești într-o stare de euforie perpetuă și faci greșeli pe care nu le-aș mai face astăzi”, spune câștigătorul de la loto.

Bărbatul devenise ținta hoților pentru că și-a schimbat radical stilul de viață. Își extinsese firma, cumpărase o vilă și un SUV în valoare de 150 de mii de euro. Era imposibil să nu fie observat, așa că într-o seară, când se întorcea acasă,  a căzut în capcana a patru tâlhari care l-au amenințat pe el și pe partenerul său, apoi i-au răpit în baie.

CITEȘTE ȘI: S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49! Premiul în valoare de peste 7 milioane de euro s-a adjudecat cu un bilet de 24,5 lei

Ce s-a întâmplat cu cei care l-au jefuit pe câștigătorul de la loto

Victima nu și-a mai primit niciodată lingourile de aur înapoi, chiar dacă unul dintre hoți a fost aretat chiar în seara jafului. Pe de altă parte, a durat luni bune până când ceilalți doi infractori au fost prinși. Abia zilele acestea au fost toți inculpații condamnați.

Procurorul Marco Sanini a stabilit pedepse aspre pentru inculpați. Inițial, Parchetul ceruse 4 ani și 6 luni închisoare, dar primul a fost condamnat la 5 ani și 6 luni. Cel de-al doilea, la 2 ani și 6, la care se adaugă o pedeapsă anterioară, ajungând la un total de 8 ani și 6 luni închisoare.

Femeia implicată a primit nu mai puțin de 3 ani și 6 luni pentru că l-a jefuit pe câștigătorul loto, în primăvara anului 2022, potrivit Torrino Corriere.

Din paguba produsă, câștigătorul loto abia și-a recuperat 100.000 de euro, în primă instanță. Există șanse mari să nu-și primească toți banii și lingourile de aur.

CITEȘTE ȘI: Fostul șef al păcănelelor, Sorin Constantinescu, dezvăluie „secretul” Loto 6/49. De ce se câștigă atât de greu la extragerilor Loteriei Naționale

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare