sursa foto:  evz.ro

Cât câștigă Alis Grasu, șefa Ambulanței București doar din salariu?

Un nou scandal a izbucnit după ce jurnalistul Cătălin Tolontan a dezvăluit pe blogul său că salvarea a venit de două ori la Ioan Gyuri Pascu și că este posibil, ca în primul caz să fie vorba despre o eroare medicală, care i-a fost fatală artistului.

Șefa de pe ambulanță, Alice Grasu, a declarat că în momentul de față are loc o anchetă pentru a constata dacă medicul a greșit sau nu, dar în același timp a atras atenția asupra numărului mic de ambulanțe de care cetățenii din București și Ilfov pot beneficia.

Vezi și INML a dezvăluit cauza decesului lui Ioan Gyuri Pascu

„Din păcate numărul medicilor la consultații este mic și foarte mic la nivelul Bucureștiului. Acești medici trebuie să răspundă la 10-12-14 solicitări în 12 ore ceea ce e foarte greu luând în calcul și timpul pe care medicului îl parcurge de la o solicitare la alta. Astfel că probabil în unele cazuri nu fac atât de amănunțit consultația pe cât ar trebui”, a spus Grasu.

Aceasta a fost acuzată de mai mulţi angajaţi ai instituţiei că ar fi autorizat deplasări externe ale salvărilor pentru a duce la tratament  mai multe VIP-uri, potrivit tolo.ro. Șefa Ambulanței a negat acuzațiile: “Niciodată în viaţa mea nu am primit niciun leu de la nimeni și asta poate spune oricine chiar şi cei care au beneficiat de aceste transporturi”.

Vezi și Video/O înregistrare mai puțin știută cu Ioan Gyuri Pascu

Posibil ca șefa Ambulanței să spună adevărul întrucât salariul ei este unul consistent. In 2015, aceasta a completat gresit ca are un credit la banca de 518.353 de euro. Suma imprumutata in 2014 era, de fapt, in lei, astfel ca Grasu a fost nevoita sa-si rectifice declaratia de avere. Venitul anual al lui Grasu este format din salariul de manager (86.505 lei), garzi (24.298 de lei) si tichete de masa (2.188 de lei), adica un total de 112.991 de lei (9.415 lei pe luna). In 2014, Alis Grasu i-a vandut un apartament fiului ei, Tudor, pentru 193.569 de lei (aproximativ 43.000 de euro), potrivit stirilekanald.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare