sursa foto:  Digi 24.ro

Cătălin Predoiu critică alegerea lui Iordache la șefia Consiliului Legislativ: ‘E ca și când ai pune lupul paznic la stână, cam așa’

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a declarat că alegerea deputatului Florin Iordache în funcția de președinte al Consiliului Legislativ este ”ca și când ai pune lupul paznic la stână”.

„Este incompatibil cu funcţia respectivă din perspectiva integrităţii profesionale. Nu neagă nimeni domnului Iordache experienţa în Parlament, dar tocmai că această experienţă a demonstrat că este orientat către subminarea legilor în general, legilor justiţiei în special, ori Consiliul Legislativ este un organism menit să consolideze această legislaţie. E ca şi când ai pune lupul paznic la stână, cam aşa”, a spus Predoiu.

Cătălin Predoiu, care deschide lista PNL Prahova pentru Camera Deputaţilor, a fost prezent la Ploieşti la depunerea dosarelor de candidatură pentru alegerile parlamentare. conform agerpres.ro.

Citește și:

Ieșire de ultimă oră a lui Carmen Tănase: ‘Opriți-vă, psihopaților, cu panica asta aiurea!’

Fostul șofer al lui Ludovic Orban, actual secretar general adjunct al guvernului, deschide lista PNL Teleorman pentru Camera Deputaților

Pun stop traseismului? Un politician ajuns la al 6-lea partid, pe listele lui Ludovic Orban

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare