sursa foto:  facebook

Câți bani spune Piedone că ar trebui să încaseze un bucureștean pentru a trăi decent! Edilul sectorului 5 nu mai rămâne cu niciun ban la sfârșit de lună

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a vorbit la Antena3 CNN, despre cât ar trebui să încaseze lunar un bucureștean pentru a trăi decent.

Potrivit acestuia, România ar trebui să se alinieze Comunității Europene, deoarece salariul minim pe economie din România este extrem de mic, iar traiul românilor este greu.

Cât ar trebui să încaseze un bucureștean

Edilul sectorului 5  a fost întrebat cât ar trebui să câștige un bucureștean pentru a avea un trai decent.

,,Oricum nu salariul minim pe economie. Ne uităm la coșul zilnic. Cu 500 de lei s-a înjumătățit coșul. Astăzi, fără 1.000- 1.200 de euro nu avem cum să trăim. Trebuie să ne aliniem la comunitatea europeană.

Eu și când am ținut regim un an de zile, chiar dacă mâncam doar frunze, prețul era mult peste 40 de lei.’’, a declarat Cristian Popescu Piedone la Antena3 CNN

Citește și: Cum a rămas Cristian Popescu Piedone fără avere. Mișcarea făcută de edil după ce i-a fost ridicat sechestrul

 

Cât cheltuie edilul

Primarul Cristian Popescu Piedone spune că din salariul pe care îl încasează nu rămâne cu niciun ban la final de lună. Acesta dă exemplul soacrei sale care este bolnavă și care nu s-ar descurca singură dacă nu ar primi ajutor din partea familiei .

,,Din salariul meu îmi rămâne nimic. Ma gândesc, în primul rând, la utilitățile pe care trebuie să le plătesc. Mulțumesc lui Dumnezeu că încă nu sunt bolnav și nu iau medicamente.

Mă uit la soacra mea care este bolnavă, este diabetică, are 84 de ani, și raportat la pensie, dacă nu ar fi avut un suport din partea nepoților, a mea personală și a nevestei mele, era dusă de mult la gară’’, a declarat Cristian Popescu Piedone la Antena3 CNN

Cristian Popescu Piedone nu renunță la candidatura sa la Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone a transmis un mesaj, în direct la Antena 3 CNN, pentru Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu. Acesta spune că nu renunță la candidatura sa la Primăria Capitalei.

„Le-aș da un sfat. Sunt președintele Partidului Puterii Umaniste, social-liberale. Le-am solicitat dacă vor ca acest București să fie salvat, nu de Salvați Bucureștiul – Nicușor Dan, să salveze București gratuit mă ofer să mă sprijine. Cu sau fără sprijinul lor eu voi merge la Capitală și vă garantez că voi câștiga. Eu le ofer astăzi șansa de a câștiga Capitala pentru a susține viitorul președinte al României. Pe mine nu mă interesează.”, a spus Piedone, joi seară, la Antena 3 CNN.,,Este apogeoul carierei mele şi mă voi opri aici”, a mai precizat Piedone.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare