sursa foto:  sensar.org

Caz incredibil! O asistentă infecată cu coronavirus îngrijește 30 de persoane confirmate cu Covid

Caz incredibil în județul Vâlcea! O asistentă infectată cu noul coronavirus are în îngrijire alte 30 de persoane confirmate cu Covid-19.

Într-o intervenție telefonică în direct la Antena3, Primarul Mircia Gutău din Râmnicul-Vâlcea a declarat că și el a avut o rudă internată la căminul unde s-a declanșat focarul de COVID-19. Soacra acestuia a fost luată casă în momentul în care cazurile de COVID au început să se înmulțească, scrie Antena3.ro.

La acel moment, Primarul a rugat aparținătorii să își externeze părinții, în măsura în care acest lucru era posibil.

15 persoane au plecat din cămin când primele cazuri au început să apară, iar 54 de persoane au rămas cazate acolo. Dintre acestea, 30 s-au îmbolnavit, printre care și Directoarea centrului.

Conform Primarului Mircia Gutău, dintre cei 30 de bolnavi, 6 s-au vindecat și au fost transferați miercuri în sectorul verde al căminului. Un singur caz este mai grav și este la Spital la ATI. Restul se află încă sub îngrijirea asistentei.

„Am vorbit cu DSP și s-a creat etajul 1 strict pentru cei catalogați sector roșu. Avem o asistentă medicală care a răspuns de ei și este tot cu COVID dar asimptomatică. Și 4 ingijitoare”, a mai spus edilul.

Vezi și

EXCLUSIV Creștere uluitoare a pensiei lui Gabriel Oprea! De la 612 lei, pensia fostului vicepremier s-a majorat la 8.000 de lei pe lună

Un polițist de la Investigații Criminale face apel la bugetari să renunțe la sporul Covid: Să avem cu toții puțină decență!

Unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de retail din România scoate la vânzare mai multe magazine în București și în marile orașe din țară

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare