rihanna

sursa foto:  Facebook

Celebra Rihanna încasează 9 milioane de dolari pentru a cânta la o nuntă! Fiul celui mai bogat om din Asia nu s-au uitat deloc la bani

Rihanna a dat lovitura! Pentru un eveniment extrem de similar cu o nuntă, care are loc înaintea ceremoniei, va primi un onorariu de 9 milioane de dolari! Concertul va fi ținut pentru Anant Ambani, fiul lui Mukesh Ambani, președintele Reliance Industries și Radhika Merchant, fiica industriașului Viren Merchant. Tatăl mirelui este cel mai bogat om din Asia!

Cu o avere estimată de Forbes la 114 miliarde de dolari, Mukesh Ambani nu s-a uitat deloc la bani pentru evenimentul care are loc înainte de nunta celor doi. Vedete de la Bollywood, celebrități din întreaga lume și mai bine de 1.200 de invitați vin într-o localitate din Jamnagar, lângă principala rafinărie de petrol a lui Reliance, în statul de vest Gujarat, să petreacă.

Mirii cărora le va cânta Rihanna / Sursă foto: Instagram

Nunta anului 2024! Rihanna, invitată să facă show

Potrivit Reuters, nunta propriu-zisă va avea loc în iulie, dar evenimente care țin tot de acel moment au început deja de miercuri. Pe 28 februarie, nu mai puțin de 51.000 de cetățeni au venit să se bucure pentru viitorii miri.

La petrecerea de dinainte de nuntă sunt șanse enorme să participe Bill Gates, Mark Zuckerberg, miliardarii indieni Gautam Adani și Kumar Mangalam Birla, vedete de film Bollywood precum Shah Rukh Khan și Salman Khan, dar și Rihanna.

Oaspeții vor savura 500 de preparate create de aproximativ 100 de bucătari. Nu doar mâncarea va fi garantată, ci și aspectul fizic perfect. Fiecare participant va avea partea de coafură, machiaj și ținută, din partea mirilor.

CITEȘTE ȘI: Povestea lui Șerban Ghenea, „asul” din mâneca premiatei Taylor Swift. Bucureșteanul emigrat în SUA a câștigat un Grammy

Cod vestimentar sălbatic pentru marele eveniment

Nunta anului nu va fi specială doar pentru că va cânta Rihanna la eveniment. Invitații vor avea un cod vestimentar de „febra junglei” și vor purta îmbrăcăminte cu animal print sau cămăși hawaiene. Vor fi aduse peste 200 de animale și chiar unul dintre cei mai mari elefanți din lume!

Invitații au până și zborul asigurat! Dus-întors de la New Delhi și Mumbai, dar oaspeților li s-a cerut să se limiteze la doar două bagaje sau trei valize per cuplu.

Potrivit Time, piața de nunți de lux din India arată că indienii cheltuie peste 75 de miliarde de dolari pentru astfel de evenimente în fiecare an, atrăgând celebrități, designeri de modă și influenceri. Totuși, puțini se aseamănă cu sumele aruncate de soții Ambani, care în 2018 a făcut titluri pentru cea mai scumpă nuntă indiană, la un cost raportat de aproape 100 de milioane de dolari. Extravaganța, organizată pentru fiica lui Ambani, Isha, a fost răspândită pe lacul Como, Mumbai și Udaipur. Superstarul Beyoncé a cântat la sangeet (o seară muzicală care de obicei precede nunta), în timp ce foștii secretari de stat americani Hillary Clinton și John Kerry au fost prezenți.

CITEȘTE ȘI: Cum a devenit Delia din România mai scumpă decât Rihanna sau Madonna

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare