coronavirus tineri

sursa foto:  Profimedia

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, anunță că se apropie sfârșitul pandemiei de Covid: ‘Vom putea în curând să revenim la viață normală’

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, a declarat că actualul val pandemic de coronavirus va fi ultimul care va necesita restricții.

 

Bourla spune că rapelurile împotriva coronavirusului vor rămâne necesare, dar pilula anti-COVID „va schimba totul

Bourla a acordat un interviu postului francez BFM TV pentru a face public anunțul unui pachet de investiții al companiei farmaceutice în Franța.

Bourla a lăudat, de asemenea, eficacitatea și siguranța vaccinurilor, spunând că el crede că oamenii vor continua să aibă nevoie de vaccinuri de rapel.

Albert Bourla susține că ne vom întoarce curând la normalitate

Albert Bourla a declarat de asemenea că viața s-ar putea întoarce la normalitate în cursul acestei primăveri, după doi ani de pandemie.

Vom putea în curând să revenim la viață normală”, a declarat acesta într-un interviu separat acordat cotidianului Le Figaro, citează alephnews.ro.

Suntem bine poziționați pentru a atinge acest obiectiv în primăvară mulțumită tuturor uneltelor pe care le avem la dispoziție: testele, vaccinurile foarte eficace și primele tratamente care pot fi administrate acasă”, a precizat el.

Pfizer a anunțat în luna decembrie că pilula sa Paxlovid reduce spitalizările și decesele în rândul persoanelor vulnerabile cu 90%. Ea a fost autorizată în regim de urgență atât de Agenția Europeană pentru Medicamente, cât și de Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite.

Vezi și:

Pas cu pas, scăpăm de pandemie! Medicul Beatrice Mahler: ‘Avem șanse mari ca în acest an să renunțăm la restricții, dar sunt câteva condiții pe care trebuie să le respectăm’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare