sursa foto:  b1.ro

Codrin Ștefănescu: ‘Liviu o duce prost cu sănătatea, are probleme mari cu coloana’

Codrin Ștefănescu, a declarat pentru Gândul.ro că fostul șef al PSD are mari probleme de sănătate, și, mai mult, riscă să fie singur de ziua lui, pentru că procedurile de vizită sunt complicate. Liviu Dragnea a împlinit azi (miercuri) 58 de ani.

„El primește în vizită pe oricine, problema este că vizitele la el sunt tot timpul opturate. Data trecută când am fost în vizită am cerut timp de o săptămână aprobare, eu cu soția lui, Irina. Într-un final, Irina nu a mai primit, am primit doar eu. Au zis sa-mi dea mie, că am gura mare, „lăsați-l să intre”. O duce prost cu sănătatea, are probleme mari cu coloana. Nu are voie să ridice obiecte grele.

Când l-au pedepsit după interviul dat Ancăi Alexandrescu i-au interzis tot, dreptul de a cumpăra țigări, dreptul la vizită, ținându-l trei luni într-o cameră, boala lui s-a agavat, asta a fost făcută intenționat”, a declarat Codrin Ștefănescu, care a mai precizat că instanța a dat o hotărâre definitivă prin care Dragnea a obținut dreptul la muncă.

Potrivit lui Ștefănescu, Dragna se află tot închis în cameră!

„A trecut o lună jumătate și tot în cameră la el este. Încerc să merg la el mâine (…) Nu i se dă dreptul la interviu. Lui Dincă, care a ucis două fete și le-a băgat în cazan, i se dă dreptul în 24 de ore. La Dragnea nu i s-a aprobat niciun interviu și nu se spune de ce”, mai declară Ștefănescu.

Acesta a mai precizat pentru Gândul că Irina, soția lui Dragnea,  va încerca să ajungă la el azi.

„Medicii i-au spus că nu va scăpa de operație”

„Încearcă să ajungă la el Irina, dar nu cred că va primi aprobare. Am vorbit cu el la telefon, are dureri înspăimântătoare. Medicii i-au spus că nu va scăpa de operație”, a mai declarat Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea este închis la penitenciarul Rahova, acolo unde își ispășește pedeapsa de trei ani jumătate primită în vara lui 2019, în dosarul angajărilor fictive, informează gândul.ro

 

Citește și:

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare