sursa foto:  Facebook

Codrin Ștefănescu visează că va fi din nou la butoanele țării, împreună cu Liviu Dragnea: ‘Mâine vor face rând la ușa mea dacă voi ajunge iar la putere’

Într-o postare pe pagina de socializare, Codrin Ștefănescu anunță că vrea să revină la putere, alături de Liviu Dragnea.

Odată cu revenirea la putere, spune el, mogulii care i-au închis ușa posturilor lor de televiziune și prietenii falși care îi servesc pe adversarii săi vor face din nou rând la ușa lui.

„De aproape 11 luni, de când am lansat #AliantaPentruPatrie, azi e prima dată când am luat o pauză. Azi m-am gândit la efortul celor care s-au implicat in toată țara, la zilele și nopțile petrecute pe drumuri, la atacurile a căror țintă am fost in tot acest timp.

M-am întrebat și eu la fel ca Liviu Dragnea: dacă avem cu cine și mai ales pentru cine. Azi am trecut in revistă pe cei care m-au trădat, mogulii care mi-au închis ușa posturilor lor de televiziune, prietenii falși care azi servesc adversarii mei, iar mâine vor face rând la ușa mea dacă voi ajunge iar la putere.

M-am gândit azi și la oamenii de calitate pe care i-am cunoscut in ultimul timp, la cei care mi-au rămas alături indiferent de timpuri, la noii prieteni extrem de curajoși, la numărul uriaș de români care speră, cred in noi și care s-au înscris in partid. Prin urmare, până mâine o să îmi revin. Și o iau de la capăt”, spune Ștefănescu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare