marcel vela

sursa foto:  stirimondene.fanatik.ro

Cozmin Gușă, profeția care ar putea răsturna total scena politică! Candidatură-bombă pentru Marcel Vela

Analistul politic Cozmin Gușă a făcut o profeție care ar putea răsturna total scena politică. Potrivit lui Cozmin Gușă, am putea asista la o lovitură de teatru în privința candidatului liberal la Primăria Capitalei.

Cozmin Gușă îl vede pe Marcel Vela, actualul șef al Ministerului de Interne, un candidat mult mai potrivit al PNL la Primăria Capitalei.

Analistul a susținut, într-un interviu acordat publicației Replica de Constanța, că, dacă la ora actuală s-ar face un sondaj în interiorul liberalilor, Marcel Vela ar câștiga cu peste 33% în fața lui Nicușor Dan.

Mai mult, spre deosebire de Dan, Vela a fost prezent în spațiul public în toată această perioadă, gestionând subiectul coronavirus.

Am făcut această prognoză, că el (n.r. – Marcel Vela) va fi viitorul candidat al PNL-ului, gândindu-mă la mediatizarea de care va beneficia în timpului crizei și astăzi cred că s-au sedimentat treburile. Dacă s-ar face astăzi o măsurătoare corectă între Marcel Vela și Nicușor Dan, în interiorul PNL, eu cred că Vela ar câștiga detașat cu peste 33%.

„Marcel Vela a fost prezent pe problematica crizei”

Comparația între Nicușor Dan și Marcel Vela este că primul a stat în casă și nu a comunicat în toată această criză de coronavirus și al doilea a fost prezent pe problematica crizei. Un alt element ar fi războiul celor două partide religioase din interiorul PNL. Marcel Vela este limpede că a acționat ca un creștin ortodox autentic. A căpătat o aderență specială care îi va ține de cald mult timp. Credincioșii ortodocși nu uită eforturile pe care el le-a făcut cu ocazia Învierii. Atâta timp cât cel puțin 80% din populația României este ortodoxă, asta îi conferă un avantaj electoral evident.

Marcel Vela nu este acum în partidul care conduce acum PNL. Partidul religios care conduce acum PNL este unul neo-protestant, în frunte cu Klaus Iohannis. În acest moment, deși religia ortodoxă este majoritară în România, ea este reprezentată minoritar la conducerea PNL. Rareș Bogdan și Marcel Vela ar fi de partea creștinilor ortodocși”, a spus Cozmin Gușă.

Vezi și

Se rupe lanțul de iubire dintre PNL și USR. Guvernul Orban tot mai singur și fără sprijin în Parlament

Scandal de proporții pe piața medicamentelor! Nume grele precum Gigi Becali și Streinu Cercel implicați în importul de medicamente din Rusia

Schimbare radicală! Scandalul termoscanerelor ia o turnură neașteptată

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare