Criminalistul Tudorel Butoi, despre pedofilul cu fețe de copil: Acesta își legendează existența și personalitatea fiind copil și plonjează în preocupările copiilor

Celebrul psiholog criminalist Tudorel Butoi a vorbit despre cazul militaratului din Făgăraș, care s-a camuflat în chip de copil pe rețelele de socializare.

Individul a creat 70 de conturi false de Facebook şi a hărţuit sexual sute de copii, scrie Antena3.ro.

Pedofilii apar ca ciupercile. Este și din punctul meu de vedere o mirare pentru că de fiecare dată când apar Poliția îi identifică, realizează probe, acționează in rem și in personam și îi trimite unde trebuie. Și totuși apar-apar-apar… Iată acest militar pericol public, bombă întârziată.

Câteva zeci de victime și modalități cum fiecare dintre pedofilii de până acum au modalități de a-și mima ascunzișul. Ăsta se dă copil. Copiii discută între ei copii – din păcate, sunt lăsați într-o zonă de neglijență și apucă Facebook-ul, Instagramul și altele. Acesta își legendează existența și personalitatea fiind copil și plonjează în preocupările copiilor pentru a le sugera să de dezbrace, a le sugera să-și facă poze, a le sugera să facă trafic între ei cu poze, a le sugera să mimeze acte sexuale și în felul acesta se realizează o permisivitate a micuților către zona sexualității”, a spus Tudorel Butoi, în emisiunea „Voi cu Voicu”, moderată de Mirela Voicu.

Adrian Robert Bratu își făcuse nu mai puțin de 70 de conturi pe o reţea de socializare pentru a-și convinge victimele minore că şi el este tot minor. Pentru a fi cât mai plauzibil, militarul a postat mai multe fotografii pe fiecare cont din care să rezulte că are o familie, rude şi prieteni. O activitate căreia îi dedicase foarte mult timp. Așa ajunsese să strângă pe unele dintre conturi peste 1.000 de prieteni. Mai mult, fiecare din personajele inventate de militar avea în spate o poveste complexă, menită să îi determine pe minori să creadă că este vorba despre un personaj real.

Vezi și

Avem dovada! Florian Coldea este profesor colaborator la SNSPA! Tot în cadrul instituției lucrează și soția sa

Veste bună pentru angajați! Cum trebuie să își desfășoare programul de lucru în situația actualei stări de alertă

Scenariu-bombă lansat în spațiul public: Dominic Fritz se pregătește să fie următorul Klaus Iohannis?

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare