sursa foto:  pressone.ro

Cum ar sabota Clotilde Armand o serie de acțiuni demarate împotriva coronavirusului

Candidatul USR la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, sabotează o serie de acțiuni demarate împotriva coronavirusului, informează publicația ZIUAnews.ro.

Conform sursei citate, după ce a blocat construirea unui spital cu 1.000 de paturi în Sectorul 1, Clotilde Armand revine in scena si sabotează demersurile administraţiei de a dezinfecta străzile, locurile publice şi scările de bloc, provocând atat isterie, cat şi panică prin reactia sa imprevizibila.

Armand încearcă să insinueze că ar putea fi ceva în neregulă cu substanţele dezinfectante folosite. Şi cere certificat de conformitate, informaţii despre achiziţie, tipul virucidului folosit etc. În realitate, Armand nu face altceva decât să-şi bată joc de siguranta locuitorilor sectorului.

Toate datele referitoare la orice achiziţie publică sunt publice! Consilierii USR din cadrul Consiliului Local al Sectorului 1 ştiu deja toate aceste informaţii sau, dacă nu, le pot afla în două secunde, online. Certificatul de conformitate este tot public. Oricare dintre consilierii USR poate verifica asta pe loc. Experţii au stabilit tipul virucidului folosit, mai scriu jurnaliștii citați.

Premieră în România, în Sectorul 1

În premieră în România, Primăria Sectorului a lansat conceptul de telemedicină în care suspecţii de coronavirus aflaţi în izolare sau în carantină sunt monitorizaţi de la Centrul Multifuncţional Caraiman cu monitoare Holter pentru a evita contaminarea accidentală şi pentru a fi sesizată imediat apariţia febrei şi a altor simptome.

Tot în Sectorul 1, informează jurnaliștii de la ZIUAnews, au fost amenajate patru centre de carantină care arată mai bine ca multe hoteluri şi în care toţi bătrânii sunt aprovizionaţi cu cele necesare de către administraţia Dan Tudorache.

Până şi ministrul demisionar Victor Costache a salutat măsurile care se iau la nivelul Sectorului 1, ieşind public de mai multe ori împreună cu primarul Dan Tudorache cu care a semnat chiar şi un protocol de colaborare prin care s-a preluat şi extins folosirea holterelor pentru monitorizarea persoanelor aflate în izolare sau în carantină.

Mai mult, Centrul Multifunctional Caraiman a fost chiar prezentat ca o reusita in cadrul unei conferinte UE cu ministri Sanatatii.

Sursa menționează precizează că singura care nu a fost de acord cu proiectul, incapabila de fair-play, este Clotilde Armand, de la USR, gruparea politica ce întreţine un climat de neîncredere, tensiune şi scandal în Bucureşti. Clotildei Armand ar trebui sa-i reproseze locuitorii Sectorului 1 faptul că a blocat, alături de consilierii USR şi PNL, construirea unui spital cu 1.000 de paturi în raza sectorului.

Vezi și

Atenție, români! Câți bani veți primi, de fapt, din șomajul tehnic

Atenționare: Pandemia de coronavirus ne poate aduce într-o criză alimentară

Acuze dure lansate de un medic: Se fac angajări ‘pe pile’ folosindu-se starea de urgență

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare