sursa foto:  antena3.ro

Cum și-a alibit ‘dosarul’ un lider USR – Colaborare cu Elena Udrea

Dezvăluire-bombă pe scena politică! Grupul de Investigaţii Politice, condus de Mugur Ciuvică anunță că liderul USR Bucureşti, Roxana Wring, a colaborat cu Elena Udrea.

În 2012, pe când Udrea era preşedintele PDL Bucureşti, Wring a făcut parte (alături de Robert Turcescu şi Adriean Videanu) din echipa care a desemnat persoana care a ocupat primul loc pe lista PDL pentru Consiliul General.

Totuși, colaborarea cu Udrea lipsește din CV-ul lui Wring, anunță GIP.

GIP arată că „la fel ca USR-iştii de azi, Elena Udrea anunţa în aprilie 2012 că „e nevoie de un nou mod de a face politică”. Pentru a „recâştiga încrederea bucureştenilor”, Udrea anunţa crearea unui juriu care să decidă cine va deschide lista PDL la alegerile locale pentru Consiliul General Bucureşti. Era vorba, în realitate, de persoana care urma să ocupe locul doi pe listă, locul 1 fiind deja ocupat de candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană. Din juriu făceau parte 5 persoane, între care ofiţerul acoperit Robert Turcescu, catastrofalul fost primar Adriean Videanu şi Roxana Wring, la acea vreme preşedintele unui ONG, ProDomo”.

Roxana Wring împreună cu colegii ei din juriul numit de Udrea au desemnat-o pe Simona Creţu pentru lista PDL pentru Consiliul General. Alegerea a fost pe măsura juriului. Simona Creţu avea să se remarce ulterior prin numeroase declaraţii incoerente, printre care şi aceea că primarul Sorin Oprescu a fost reţinut pentru că ea i-a scris numele pe o hârtie şi “Universul a ascultat-o”.

„Ca și perioada dinainte de 1989, pe când lucra cu turiști străini, și colaborarea cu Elena Udrea lipsește din biografia oficială a Roxanei Wring, în prezent șefă a USR București și consilier general. Întoarcerea în țară a fostei șefe a PDL București ar putea însemna însă o veste bună pentru USR. Wring i-ar putea cere Elenei Udrea ajutorul pentru stablirea candidaților USR pentru București”, scrie GIP.

Vezi și

Carmen Dan a dat un ultim ordin! Se scot femeile din Poliție

EXCLUSIV Scandal-monstru! Primăria, în război cu Protecția Consumatorilor: Nu are dreptul de a aplica legea

#Rezist provoacă un adevărat cutremur pe scena politică! Cine e ‘securistul’ din USR-PLUS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare