sursa foto:  unica.ro

Dan Negru a spus tot! Unde a făcut luna de miere și cine i-a făcut cadou vacanța de lux

Dan Negru, marea vedetă a Antenei 1, este un om împlinit profesional, sentimental și mai ales financiar. Prezentatorul locuiește împreună cu familia sa într-o vilă în mijlocul Bucureștiului, în valoare de 400 000 de euro. Se pare că la averea familiei a contribuit și soția sa frumoasă, Codruța.

Vedeta a vorbit foarte rar despre familia sa, fiind o persoană foarte discretă. Cei doi sunt căsătoriți din 2006 și au împreună doi copii, Daria și Bogdan. Însă, de data aceasta prezentatorul a făcut o excepție și a vorbit despre nunta sa cu Codruța și despre luna de miere pe care au primit-o gratis.

„Cum a fost la nunta mea…Părinţii, naşii şi bunicii…Asta a fost tot. Ei au fost singurii invitaţi. Totuşi, într-o biserică mică de lângă oraş, care mi-e dragă de multă vreme, au venit 6 preoţi fără ca eu să ştiu ceva dinainte şi noi, cei puţini din familie…Încă păstrez felicitarea de la IPS Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului…”, spunea Dan Negru despre nunta sa, potrivit libertatea.ro.

 În ceea ce privește luna de miere, pe care a petrecut-o în Tenerife, acesta dezvăluia că a fost o lună de miere gratis, pe care a primit-o de la familia lui Dan Voiculescu, șeful trustului Antena 1, unde este angajat de foarte multă vreme.

„Am călătorit în multe locuri din lumea asta, am pașaportul ticsit de vize de pe toate continentele și chiar cred că dacă lumea ar fi o carte, cei care nu călătoresc nu citesc decât prima pagina… Adeseori, când povestesc despre locurile în care am fost, fie că e Asia sau America, fie că e Europa sau Africa sunt mulți care fac ochii mari întrebându-ma: “cum, bre, Negrule, tu? Celebru pentru zgârcenia ta?” Am vazut lumea pe banii mei! Dacă țin bine minte, doar în Tenerife am fost gratis în luna de miere, a fost cadoul de nuntă pe care mi l-a făcut familia Voiculescu”, explica el.

Vezi și Intrare bombă pe piața românească: Unul dintre cele mai puternice branduri din Germania vrea să cucerească România

Simona Halep scrie istorie: A treia finală de Grand Slam a carierei – trofeu cu o miză dublă şi o sumă FABULOASĂ pusă în joc

Toți pensionarii sunt vizați! Ce se va întâmpla cu taloanele de pensie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare