sursa foto:  Facebook

Daniel Ghiță, deputat PSD: ‘Virusul nu e periculos, altfel președintele României purta mască și nu făcea un congres, 6000 de oameni. Virusul era in concediu?’

Daniel Ghiță, deputat PSD, a lansat un atac dur la adresa Guverlui și a factorilor decizionali, pentru impunerea certificatului obligatoriu de vaccinare.

Ghiță nu neagă că există Covid-19, așa cum există și HIV, Hepatica C, gripă sau alte virusuri, însă, spune el, nu trebuie terorizat un întreg popor în numele acestui virus.

Mai mult, Daniel Ghiță conchide că virusul nu este periculos, altfel președintele Klaus Iohannis purta mască la Congresul PNL.

„Virusul Covid 19, există. Așa cum exista și HIV, Hepatica C, gripa, și alți viruși.
Nu putem teroriza un popor in numele unui virus! A impune un certificat obligatoriu de vaccinare, fără să știm efectele secundare, este un abuz.
De doi ani, aud: populația este de vină!
Milioane de euro dați pe campanii proaste: spalati-vă pe mâini și purtați mască! In rest nu s-a făcut nimic.
Azi, există in România o societate : Mench și Untermench!
Al treilea Război Mondial: exista rasa ariana și cea “ subumană”, inferioară. Cine știe istorie.
Ne întoarcem la rase umane? Avem: vaccinați și nevaccinați ?
“ În ideologia național-socialismului, cuvântul „Untermensch“ a suferit unele modificări. Prin sub-oameni au fost menționate nu numai bolșevici, ci și toți slavii, în general, precum și evrei, țigani, mongoli, tătari și alte popoare care au avut nici o legătură cu rasa ariană. Și Hitler a ridicat-o într-un rang superior. Arienii, se presupune că a creat toate patrimoniul cultural al lumii, s-ar putea să se considere cea mai mare parte germani.
Și acei cetățeni germani care aveau defecte au fost numiți și nerezidenți și au fost persecutați. Sa constatat că persoanele bolnave psihiatrice, dependenții de droguri, invalizii și rachetele ar putea strica puritatea sângelui arienilor și ar conduce rasa „conducătorilor” la degradare și degenerare. Și socialismul național, așa cum a susținut Hitler, este „voința de a crea un superman.
El a devenit idealul la care aspiră arienii. Termenul „superman” („ubermensch „) Hitler a împrumutat de la Friedrich Nietzsche. Ideal intelectual și moral, conceput pentru a readuce oamenii înțelesul de a fi, creat de marele filosof german, Führer dotat cu caracteristici etnice și etnice și prezentat locuitorilor Germaniei.
El a reprezentat blond arian superman cu sânge, cu ochi albaștri având sănătate indestructibil, forma fizica excelenta, un oțel va, un puternic autocontrol și un intelect remarcabil”
Nu exista rase umane, superioare, inferioare, vaccinați si nevaccinați. Nu exista Superman! Există ființe umane, și fiecare trebuie să fie de acord, dacă dorește să își injecteze un ser experimental. Vaccinul nu trebuie să fie obligatoriu.
Statul NU a salvat 88% din românii bolnavi de cancer in 2020. Au murit, că nu au avut acces la medicamente și ați închis spitalele.
Când facem și noi autopsii decedaților de Covid? Sa vedem: au murit de la medicamente sau de la Covid ? Asa se pot comite crime, fără să știm dacă omul a fost omorât sau a murit de un virus!
Când facem autopsii, celor care au murit de Covid? Când ?
Nihil Sine Deo
PS: Virusul nu e periculos, altfel președintele României purta mască și nu făcea un congres, 6000 de oameni. Virusul era in concediu ?”, spune Daniel Ghiță.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare