sursa foto:  digi24.ro

Daniel Zamfir îl pune la zid pe Virgil Popescu: ‘Chiar nu ți-e rușine? În tot mandatul tău ai fost preș în fața OMV!’

Senatorul social-democrat Daniel Zamfir, preşedinte al Comisiei economice, industrii şi servicii din Senat, a lansat un atac dur la adresa deputatului PNL Virgil Popescu, fost ministru al Energiei, care a susţinut că reprezentanţii OMV au încercat constant să determine anumite schimbări în legea offshore, inclusiv în perioada mandatului său.

Virgil Popescu susţine, însă, că el nu a cedat în faţa presiunilor, lucru în legătură cu care senatorul PSD Daniel Zamfir îl contrazice.

 

RAZBOINICUL LUMINII CU MIROS PUTUROS DE PETROL SI GAZE
 
Ce ai facut tu, Virgile?
Nu ai cedat la presiunile OMW de a schimba legea off-shore??
D-aia au crescut benzinariile OMV pe care le administreaza familia ta?

Chiar nu ti-e rusine?

In tot mandatul tau ai fost pres in fata OMV! N-am sa insir aici toate favorurile facute lor, ma rezum doar sa-ti spun ca le-ai pus pe tava, Virgile, mega afacerea parcului fotovoltaic de la CE Oltenia, razboinic al luminii care te auto-zugravesti!
P.S. Si pentru respectarea adevarului istoric, noi cei de la PSD am impus in coalitia de guvernare amendamentul cu dreptul de preemptiune al Statului roman. Ai fost ministrul energiei care a vandut interesul Romaniei si acum vrei sa pozezi in salvator.
Salut faptul ca si colegii din PNL, oameni responsabili, s-au debarasat de tine!”, a scris Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare