Danuț Lupu: ‘Am luat un pumn de pastile, am încercat să mă otrăvesc!’

Fostul fotbalist Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, după ce a condus fără permis.

La ora actuală, Lupu este plecat din țară, fiind dat în urmărire generală de Poliția Română.

După aflarea veștii privind condamnarea sa, Dănuț Lupu a transmis că va reveni în România la finalul acestei săptămâni.

Trebuie precizat că nu este pentru prima dată când Lupu merge la pușcărie. El a mai stat după gratii în Grecia.

Pe vremea când era fotbalist la Panathinaikos, în vara anului 1990, Lupu a mai fost închis două luni şi jumătate. Acolo, el a încercat să se sinucidă.

Dănuț Lupu: „Am luat un pumn de pastile, am încercat să mă otrăvesc!”

Am făcut două luni și jumătate de închisoare. Chiar dacă în Grecia e lege că n-ai voie să ții mai mult de 30 de zile un om în arestul poliției. Când m-au arestat pe mine, coboram spre chioșc să-mi iau țigări.

După 52 de zile m-au dus la penitenciar! Avocatul m-a lăsat și el baltă, a venit și mi-a dat banii înapoi, că vrea să trăiască liniștit, că are familie și copii și că nu vrea probleme. Vardinoianis, în anii ăia, făcea în Grecia ce voia el, precum Ceaușescu în România.

Am luat un pumn de pastile, am încercat să mă otrăvesc! Nu e legendă. Am vrut să mă otrăvesc și am stat o săptămână intubat în spital. S-a speriat și Vardinoianis atunci, când a văzut că am luat-o cu capul.

Mi-a trimis un avocat că mă scoate din arest dacă semnez o hârtie în alb. N-am vrut să semnez, a venit soția la mine… Până la urmă am semnat-o la ora 2 și la 2 jumate mi-au dat drumul din penitenciar!”

Era că renunț la toate pretențiile financiare. Aveam încă 3 ani de contract. Totul a fost ca să nu-mi mai dea banii”, a povestit Dănuţ Lupu, pentru Gazeta Sporturilor, în 2020, conform Fanatik.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare