Dănuț Lupu, pe lista infractorilor căutați de Poliția Română, după ce a fugit din țară

Fostul fotbalist Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, după ce a condus fără permis.

La această oră, Lupu este plecat din țară, el confirmând acest aspect, pentru Fanatik.ro. Ca atare, Poliția Română l-a dat în urmărire generală.

„Impotriva celui in cauza, Judecatoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei inchisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsa de 7 luni si 10 zile inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere”, se precizează pe site-ul Poliției Române.

Condamnat la închisoare cu executare, Dănuț Lupu a izbucnit în plâns, în direct

Într-un dialog cu Horia Ivanovici, de la FanatikDănuț Lupu a izbucnit în plâns, în direct, în timpul intervenției telefonice.

„Sunt cam singurul din generația mea care am rămas însurat cu prima soție. Și, din nefericire pentru ea, pe 5 octombrie e ziua ei de naștere. De aia am și ales să mă întorc sâmbătă sau duminică”, a spus cu lacrimi în ochi Dănuț Lupu.

„Îți simt lacrimi în glas… Deci nu-mi vine să cred, e ziua soției tale?”, a încercat Horia Ivanovici să-i mai aline din amărăciune, iar răspunsul primit a fost unul de-a dreptul emoționant: „Câteodată, și oamenii mari mai plâng!”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare