sursa foto:  Facebook

De azi! Pe modelul Suceava, trei veterani ai teatrelor de operații au preluat managementul unui alt spital din România

Începând de azi, trei veterani ai teatrelor de operații au preluat managementul medical și operațional al Spitalului Județean Deva, anunță Ministerul Apărării Naționale.

Este vorba despre locotenent-colonelul Vlase Constantin Marinel, maiorul medic Țambrea Bogdan Ion și locotenent-colonelul Ciopei Ioan Cătălin.

Ei sunt eroii noștri! Trei veterani ai teatrelor de operații, ofițeri cu o bogată experiență, au preluat managementul medical și operațional al Spitalului Județean Deva, începând de azi.

Locotenent colonelul Vlase Constantin Marinel medic specialist boli infecțioase, director medical la Spitalul Militar de Urgență ,,Dr. Aristide Serfioti” Galați, cu două misiuni în teatrele de operații, în Afganistan, va asigura funcția de manager la Spitalul Județean Deva.

Alături de el, maiorul medic Țambrea Bogdan Ion, instructor superior – catedra de pregătire medico-militară din Secția de Pregătire medico-militară Târgu-Mureș, din cadrul Institutului Medico-Militar, cu experiență dobândită în misiuni în teatrele de operații din Balcani, va asigura funcția de director medical.

Locotenent colonelul Ciopei Ioan Cătălin, din structura de asigurare logistică a Spitalului Militar de Urgență ,,Dr. Alexandru Augustin” Sibiu, de asemenea cu experiență în teatrul de operații în Afganistan, va asigura coordonarea serviciului administrativ.

Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale

#directiamedicala #medicinamilitara #COVID19 #RomâniaFiiPuternică”, precizează MApN.

Vezi și

EXCLUSIV În plină epidemie de coronavirus, Dan Barna grăbește fuziunea cu PLUS! Ar fi un scandal intern în USR

Salarii majorate în plină criză! Cine sunt angajații norocoși

În plină epidemie de coronavirus, SPP-ul pune la bătaie 2 milioane de euro pentru achiziția de mașini

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare