7515449 mediafax foto alexandru dobre

sursa foto:  mediafax.ro

EXCLUSIV În plină epidemie de coronavirus, Dan Barna grăbește fuziunea cu PLUS! Ar fi un scandal intern în USR

În plină epidemie de coronavirus, liderul Uniunii Salvați România, Dan Barna, ar dori să grăbească fuziunea USR-PLUS, spun sursele Bugetul.ro.

Conform surselor noastre, USR-ul este divizat în două tabere, la ora actuală: tabăra Dan Barna și tabăra Cosette Chichirău, deputat și lider USR Iași.

Fostă contracandidată a lui Dan Barna în lupta pentru șefia partidului, Chichirău ar încerca să preia conducerea Uniunii Salvați România.

Strâns cu ușa de Chichirău și ținând cont de sondajele interne, liderul USR ar urmări să facă fuziunea cu PLUS cât mai repede.

Vezi și În plină epidemie de coronavirus, SPP-ul pune la bătaie 2 milioane de euro pentru achiziția de mașini

Bugetul.ro a pus mâna pe o înregistrare în care șeful USR recunoaște că fuziunea cu PLUS este tot mai aproape

Într-o convorbire cu membrii USR, Dan Barna recunoaște că nu mai e mult până la fuziunea cu partidul condus de Dacian Cioloș.

Întrebat de Gabriela Ferguson, cunoscut membru USR Diaspora și, conform surselor noastre, parte a „aripii” Chichirău, ce se întâmplă cu fuziunea cu PLUS, Barna spune „direcția normală, sănătoasă, este aceea de fuziune”.

E în aceeași logică. Și ei sunt… Având și sondajele astea pe care le-am făcut în ultima perioadă, e o diferență între cele două organizații, confirmată și de sondaje, și de percepție – firesc, de altfel – legată de vechime, de anvergură, de resurse. Și la ei sunt puncte de vedere… Au avut și ei acuma Comitetul Politic, au avut și ei discuțiile pe Consiliul Național.

Sunt în aceeași logică, în care forma în care suntem acuma nu e una foarte teribil de funcțională și trebuie mers mai departe, într-o direcție sau în cealaltă. Direcția normală, sănătoasă, este aceea de fuziune. Nu există alianțe, așa, pe termen foarte lung. N-au cum să funcționeze”spune Dan Barna, conform înregistrării intrate în posesia Bugetul.ro.

Vezi ÎNREGISTRAREA AICI!

Vezi și

Salarii majorate în plină criză! Cine sunt angajații norocoși

În plină epidemie de coronavirus, SPP-ul pune la bătaie 2 milioane de euro pentru achiziția de mașini

EXCLUSIV Atenție! Provincialii care lucrează și locuiesc în București nu-și vor putea petrece Sfintele Paști în sânul familiei

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare