sursa foto:  gandul.info

EXCLUSIV VIDEO din interior. Dan Barna: ‘Direcția normală, sănătoasă, este aceea de fuziune’

Miercuri dimineața, Bugetul.ro devăluit, pe surse, că Dan Barna ar dori să grăbească fuziunea USR-PLUS. Conform surselor noastre, USR-ul este divizat în două tabere, la ora actuală: tabăra Dan Barna și tabăra Cosette Chichirău, deputat și lider USR Iași.

Mai mult, v-am promis că vă vom prezenta o înregistrare în care liderul USR îi anunță pe membrii formațiunii că „direcția normală, sănătosă, este aceea de fuziune” cu PLUS. Înregistrarea o puteți viziona în subsolul prezentului articol.

Într-o convorbire cu membrii USR, Dan Barna recunoaște că nu mai e mult până la fuziunea cu partidul condus de Dacian Cioloș.

Întrebat de Gabriela Ferguson, cunoscut membru USR Diaspora și, conform surselor noastre, parte a „aripii” Chichirău, ce se întâmplă cu fuziunea cu PLUS, Barna spune „direcția normală, sănătosă, este aceea de fuziune”.

E în aceeași logică. Și ei sunt… Având și sondajele astea pe care le-am făcut în ultima perioadă, e o diferență între cele două organizații, confirmată și de sondaje, și de percepție – firesc, de altfel – legată de vechime, de anvergură, de resurse. Și la ei sunt puncte de vedere… Au avut și ei acuma Comitetul Politic, au avut și ei discuțiile pe Consiliul Național.

Sunt în aceeași logică, în care forma în care suntem acuma nu e una foarte teribil de funcțională și trebuie mers mai departe, într-o direcție sau în cealaltă. Direcția normală, sănătoasă, este aceea de fuziune. Nu există alianțe, așa, pe termen foarte lung. N-au cum să funcționezespune Dan Barna, conform înregistrării intrate în posesia Bugetul.ro.

Vezi și

EXCLUSIV În plină epidemie de coronavirus, Dan Barna grăbește fuziunea cu PLUS! Ar fi un scandal intern în USR

Salarii majorate în plină criză! Cine sunt angajații norocoși

În plină epidemie de coronavirus, SPP-ul pune la bătaie 2 milioane de euro pentru achiziția de mașini

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare