sursa foto:  radardemedia.ro

Decizie importantă! Se scumpește acest tip de abonament

Vești importante pentru abonații acestui post de televiziune! Reprezentanții au ieșit la rampă și au făcut public motivul pentru care este nevoie de majorarea prețului abonamentului.

Platforma HBO GO se scumpește prima dată de la lansarea în România. Prețul HBO GO va crește de la 2,99 euro/lună, la 3,99/lună, arată o informare primită recent de abonați.

„Modificarea va fi implementată la prima facturare după 21 noiembrie. Dacă în prezent beneficiezi de o perioadă promoțională, după încheierea acesteia se va aplica noul preț”, se menționează în mesajul citat.

„Producția de seriale și filme originale HBO, atât în S.U.A., cât și la nivel local, a crescut odată cu cererea. Noul preț reflectă acest lucru precum și dorința noastră de a aduce abonaților noștri din ce în ce mai multe seriale, documentare și filme noi, cum ar fi „Watchmen”, „His Dark Materials/Materiile întunecate”, sezonul 3 din „Umbre” și „Wataha/Haita” și multe altele.”

HBO GO a fost lansat în România în anul 2011, disponibil inițial doar celor care erau abonați deja la canalele HBO. În 2017, HBO GO a devenit disponibil și prin abonare directă (după modelul Netflix), la prețul de 2,99 euro/lună, scrie paginademedia.ro

Proiect bombă- Mii de români vor primi bani din partea statului

Detalii neștiute- Cine este, cu adevarat, consulul lui Dacian Cioloș

Vești importante pentru toate mamele din Romania – Cum puteti primi mai mulți bani

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare