sursa foto:  adevarul.ro

Democrația, sub semnul întrebării. Adrian Năstase: ‘Votul obișnuit nu va mai conta la alegeri. Mecanismele de folosire a trolilor și a inteligenței artificiale vor conta’

Fostul președinte al PSD și premier al României, Adrian Năstase, precizează că nu mai este așa de sigur că va conta votul obișnuit la alegerile viitoare.

 

Adrian Năstase, fost lider PSD, a vorbit despre situația în care se află partidele politice în contextul scandalului din interiorul PNL.

„În interiorul PNL, după Congres, coabitarea celor doua aripi va fi destul de dificilă. O anumită hemoragie de membri de la vârf se va produce în mod categoric. Unii dintre ei vor încerca să inventeze o formulă politică. Alții vor dori sa reactiveze anumite variante care au existat în timp. Alţii vor încerca să domesticească USR. Variante vor fi destul de multe”, a spus Adrian Năstase.

 

Referitor la alegerile viitoare, Năstase a precizat că nu mai este așa de convins că va conta votul obișnuit.

 

„Am privit cu multă atenție ce se întâmplă și cred că mecanismele de folosire a trolilor, inteligență artificială care este şi a fost experimentată în alegerile din Statele Unite, dar și la noi lucrurile astea se întâmplă în momentul de faţă. Sunt absolut convins că lucrurile acestea se vor întâmpla”, a spus Adrian Năstase, conform Antena3.ro.

Vezi și:

Adrian Năstase îi trasează lui Ludovic Orban schema câștigătoare pentru șefia PNL: ‘Aici este o chestiune pe care probabil ar trebui să o înțeleagă mai bine’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare