sursa foto:  aktual24.ro

Denise Rifai, scoasă din sărite! ‘Că așa e în viață’

Denise Rifai a avut o reacție acidă la adresa Mădălinei Dobrovolschi, fostul purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis și femeia care i-a luat locul la Realitatea Plus.

Într-o postare pe Facebook, Rifai acuză că Dobrovolschi i-a luat emisiunea „cu denumirea aleasă de mine, cu decorul meu, în platoul meu şi chiar şi cu unii dintre invitaţii mei”.

Am fost până la Realitatea, deh, moment greu, dar necesar… Trebuia să-mi recuperez din vasta garderobă. Rochii, pantofi, bijuterii, make up. Acte! Documente multe! Ca tot omul, după 10 ani de activitate, zi de zi. Şiii! Surpriză! Că aşa e în viaţă! M-am întâlnit cu Mădălina Dobrovolschi, deci cu cea care şi-a propus să intre în casele dumneavoastră cu emisiunea mea, cu denumirea aleasă de mine, cu decorul meu, în platoul meu şi chiar şi cu unii dintre invitaţii mei. Nu zic nimic, judecaţi dvs.! Şi, ca să vă închei naraţiunea, la plecare, doamna prezentator mi-a urat «O seară bună!».

Profit de ocazie, aşadar, şi îi întorc salutul doamnei prezentator, cu o dedicaţie muzicală, ca urare de casă «nouă»! Mă rog, cât de nouă poate să fie casa construită de mine şi de echipa mea. Melodia o ştiţi cu toţii! O cântă Smiley! «În patul meu, pe muzica mea…»“, a scris Denise Rifai, pe Facebook.

Amintim că, după ce Denise Rifai a demisionat de la Realitatea PLUS, Mădălina Dobrovolschi a devenit noua prezentatoare de la „Legile Puterii”.

Vezi și

Vești pentru pensionari în plină criză de coronavirus! Pensiile, în pericol?

EXCLUSIV E loc de combinații! Poliția de Frontieră cumpără măști de protecție cu negociere ‘la secret’

Aplauze pentru Marcel Vela! Șeful MAI a rezolvat problema în timp-record

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare