sursa foto:  evz.ro

Descoperire fără precedent a lui Rareș Bogdan! Guvernul intră la rupere în 2019 – Operațiune de amploare demarată de ANAF în ianuarie

Realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere”, Rareș Bogdan, a făcut o dezvăluire fără precedent. La început de an, Guvernul intră la rupere, potrivit informațiilor prezentate de către Rareș Bogdan.

Jurnalistul anunță că ANAF ia nunțile și botezurile la puricat, pentru a face rost de bani pentru pensii.

„EXCLUSIV: Aveți foame de bani, băieți?
DOCUMENT EXPLOZIV!

PSD si Alde sunt disperati și iau nunțile si botezurile la puricat! Nu e gluma, e cruda realitate a guvernarii lui Orlando, Dragnea si Tariceanu!
ANAF a cerut pe 7 ianuarie si a primit primele raportari pe 8 ianuarie, adica ieri, să i se spună câte nunți (ceremonii civile, religioase) au fost în perioada 2013-2017 și numără lăutarii, interpreții, fotografii etc, să-i ardă la buzunare! În visterie sunt atât de puțini bani încât unii pensionari au fost anunțați că pensia va întârzia 2 zile. M-am întrebat de ce nu verifică și 2018?? Cine ghicește ce nuntă cu dar din 2018 nu trebuie considerată ocazie de evaziune fiscală are de la mine o pereche de șosete flaușate chinezești, cu două dungi: roșii ca flamura partidului unic”, a dezvăluit Rareș Bogdan.

Vezi și De necrezut! Unde ar locui tatăl premierului Viorica Dăncilă (foto) – Imagini incredibile

Atomica a fost lansată! Viorica Dăncilă ar urma să-l trădeze pe Liviu Dragnea – Mișcare făcută pe la spate

Vești proaste pentru toți abonații telefoniilor mobile! Ce mare lovitură le pregătesc RCS-RDS, Vodafone, Orange și Telekom clienților lor 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare