sursa foto:  economica.net

Deși pierd ore în trafic, tot ei vor plăti! Lovitură dură pentru acești șoferi

Lovitură dură încasată de proprietarii de autoturisme din București și Ilfov! Deși stau cu orele în trafic, tot ei vor scoate bani din buzunar.

Primarul orașului Comarnic, Sorin Popa, a decis să introducă viniete pentru autoturismele înmatriculate în București și Ilfov. Acesta susține că, din cauza blocajelor în circulație, locuitorii de aici au ajuns să respire doar gaze de eșapament, scrie ph-online.ro.

Sorin Popa, primarul celei mai afectate localități de pe Valea Prahovei în ce privește traficul de mașini din week-end, susține că va urma și el exemplul primarului Capitalei și va introduce viniete pentru autoturismele cu numere de București și Ilfov care intră în localitate.

„Pe noi ne poluează la fel de mult ca și în București, pentru că stau mașinile cu orele pe raza orașului Comarnic. Vom face și noi o hotărâre de consiliu, că este ușor de făcut, prin care să impunem viniete pentru cei din București și Ilfov. Așa aducem și noi niște bani la buget”, și-a motivat decizia Sorin Popa, primarul orașului Comarnic.

Vezi și

EXCLUSIV Remus Rădoi a dat o lovitură de senzație! Omul de afaceri a rupt norma

Vești proaste pentru angajați! Pentru ce veți fi taxați

SPECIAL de la ‘Casa Groazei’. Mirosul de cadavru se simte din stradă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare