sursa foto:  https://www.cotidianul.ro

EXCLUSIV Remus Rădoi a dat o lovitură de senzație! Omul de afaceri a rupt norma

Afaceristul Remus Rădoi, zis „Codiță”, ajuns în centrul camerelor de luat vederi în urma cazului de la Caracal, a dat o adevărată lovitură financiară.

Potrivit datelor intrate în posesia Bugetul.ro, principala sa afacere a duduit în anul 2018. Concret, Safety Security SRL, companie deținută de Rădoi prin interpuși, a avut un profit fabulos anul trecut, cel mai mare de la înființarea companiei.

Bugetul.ro vă dezvăluie că, în 2018, Rădoi a câștigat, prin firma sa, 4.268.268 de lei – peste 900.000 de euro – și a avut o cifră de afaceri de 13.220.262 de lei.

Vezi și SPECIAL de la ‘Casa Groazei’. Mirosul de cadavru se simte din stradă

Și în 2017, Safety Security a avut un profit impresionant: 2.476.102 de lei.

Printre clienții lui Remus Rădoi, se numără CFR, CFR Călători, Romgaz, Primăria Caracal, CET Govora și alte instituții de stat.

Deține trei firme de pază

Într-un interviu acordat site-ului Bugetul.ro, omul de afaceri i-a desființat pe cei care l-au numit interlop, dezvăluit că are contracte în toată țară, câștigate legal, prin licitație, el deținând trei firme de pază.

„S-a spus despre mine că sunt șef de clan? Ce clan, dacă eu dețin firme de pază? Ce rețea de crimă organizată? Noi avem contracte legale, cu mai multe instituții de stat. Avem contracte în toată țara, toate câștigate prin licitație, pe SICAP (n.r. – plaftorma de achiziții publice). Noi oferim servicii la prețul cel mai avantajos și astfel câștigăm licitația. Avem contracte în toată țara, nu doar la Caracal: București, Hunedoara etc.”, a declarat el, pentru Bugetul.ro.

În afară de Safety Security SRL, Remus Rădoi deține și Spartan Protecție și Pază SRL, companie ce a avut, în 2018, pierderi în valoare de 256.549 de lei, și Thug Security, care a declarat pierderi de 874.500 de lei.

Vezi și Vești proaste pentru angajați! Pentru ce veți fi taxați

SPECIAL de la ‘Casa Groazei’. Mirosul de cadavru se simte din stradă

A început numărătoarea inversă! Peste două săptămâni intră în vigoare legea intens promovată de Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare