sursa foto:  Facebook

Detalii incendiare! Cine este Sorin Grindeanu și pe cine a înșelat în ascensiunea sa politică

În viziunea unor persoane, premierul Sorin Grindeanu este un trădător. Anumite guri rele au spus că acesta nu se află la prima abatere de acest fel. Președintele PSD, Liviu Dragnea, se pare că nu este prima ”victimă” pe care Grindeanu ar fi făcut-o în ascensiunea sa politică.

Potrivit Bzi.ro, premierul Sorin Grindeanu a ocupat funcția de viceprimar al Timișoarei, iar primii pași făcuți de acesta în politică, îi datorează lui Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta. Cel care l-a pus în legătură cu socrul lui Victor Ponta, a fost Octav Cozmanca, omul de încredere al lui Adrian Năstase.

Vezi și Era timpul! CNAIR scoate la licitație construcția celei mai așteptate autostrăzi din România

De asemenea, Grindeanu ar fi fost protejat și de baronul local Dan Poenaru, dar cel care l-a inițiat într-adevăr în politică, a fost Ioan Răducan, pe care Grindeanu l-a „tradat” atunci când ambii au candidat pentru o funcție în administrația locală. În urma acestei competiții, Răducan a fost exclus din partid.

Sorin Grindeanu a fost ajutat în cariera sa și de Titu Bojin, fost președinte al Consiliului Județean Timiș. Potrivit sursei citate, Titu Bojin ar fi fost trădat de Grindeanu tocmai când acesta avea nevoie de ajutor. Acesta ar fi avut mai multe probleme cu DNA-ul, iar în momentul în care a vrut să se întoarcă în funcție, nu mai avea loc pe liste. Grindeanu a declarat atunci că: „Dacă vrea să candideze ca independent, înseamnă că trebuie să vină să-și dea demisia. Dacă nu-și dă demisia, există posibilitatea să fie contestată candidatura. De ce să-l dăm noi afară?”

Vezi și Grindeanu, acuzații grave la adresa lui Dragnea! De ce a vrut liderul PSD ca moțiunea de cenzură să aibă loc astăzi

A ieșit la iveală! Din ce motiv a plecat Corina Drăgotescu de la România TV

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.