sursa foto:  Digi Sport

Detalii neștiute au ieșit la iveală! Suma uriașă pe care Mario Iorgulescu o cheltuia pe droguri

Detalii neștiute despre fiul liderului LPF, Mario Iorgulescu ies la iveală! Acesta cheltuia sume uriașe pentru a-și cumpăra cocaină.

Oamenii legii suțin că fiul liderului LPF a post  înregistrat în mai multe rânduri și că acesta cheltuia o sumă impresionantă pe drogurile pe care și le procura.

„Ne-a apărut pe interceptări, atunci când urmăream traficanții de droguri. Se învârte în lumea oamenilor cu bani din București și îl cunoșteam.

Din ce a reieșit pe înregistrări, acesta consuma și 3, 4 grame pe zi și numai cocaină. Marfa nu este însă una de calitate. Dacă drogul care ajunge în România, sub formă de cărămidă, are o concentrație de aproape 90 la sută, pe piață, și implicit și la el, ajunge undeva între 8 și 30 la sută.

Traficanții ”îndoaie” drogul cu paracetamol și alte medicamente, pentru a obține o cantitate mult mai mare. de exemplu, dintr-un kilogram, ei fac trei. Și prețul e undeva între 50 și 100 de euro pe gram”, au dezvăluit surse judiciare. De aici ar rezulta că fiul președintelui LPF cheltuia aproximativ 300 de euro pe zi pentru cocaină. Adică 9.000 de euro pe lună.

Rănit în urma accidentului, Mario Iorgulescu se zbate acum între viață și moarte. Potrivit ultimelor informații, starea tânărului s-a agravat, iar medicii fac eforturi să-i salveze viața. El este în continuare intubat și ventilat mecanic. În urma accidentului, Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, scrie național.ro

 

Vezi și

EXCLUSIV Jandarmeria Română a devenit serviciu secret? Instituția refuză să ne spună câți angajați are

Consulul lui Cioloș șochează! Decizia pe care a luat-o acesta este fără precedent

Vești excelente! Statul dă mii de lei- Cine sunt beneficiarii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare