sursa foto:  antena3.ro

Detalii șocante! Mihai Gâdea, dezvăluiri bombă despre MAFIA din România

În ultimii ani, grupările mafiote au luat amploare în Europa, provocând probleme grave autorităților. Realizatorul emisiunii „Sinteza zilei”, a prezentat un documentar despre noua mafie din România. Se pare că șefii bandelor din România s-au îmbogățit consistent în ultima perioadă.

Potrivit Antena3, doi francezi, Jerome Pierrat și Barbara Conforti, au dezvăluit cine se află în spatele acestor grupări criminale și modul în care aceștia operează.

România este cunoscută datorită tehnicienilor IT foarte buni, lucru de care mafia a profit din plin. Numeroși români comit infracțiuni cibernetice. Țara noastră are buni tehnicieni IT, dar șomajul este mare și mafia a profitat de ocazie.

Cei doi francezi s-au strecurat în aceste grupări pentru a afla mai multe detalii. Se pare că polițiștii au recuperat din Georgia bijuterii și bani în valoare de peste 1 milion de euro.

O altă metodă prin care aceștia operează, este metoda tastaturii false, hackerii instalează această tastatură la bancomate pentru a afla pinurile clienților. Aceștia atașează și o cameră video pentru a înregistra totul.

Vezi și ATENȚIE! S-a publicat lista produselor din România care prezintă diferențe față de cele comercializate în UE

Grupările au conceput un dispozitiv pentru a citi și celelalte date ale cărții de credit. Acesta se numește cititorul. Potrivit documentarului, mulți dintre membrii mafiei sunt români.

Ionuț, unul dintre spărgători a făcut asta timp de 8 ani, la ordinele șefilor din România. Ionuț a arătat cum datele sunt copiate pe carduri noi, iar acestea sunt folosite pentru a retrage banii din conturile oamenilor și pentru a cumpăra bunuri.

Datorită fapului că aceștia își schimbă des țările în care operează, poliția are mare dificulțăți în prinderea lor. Ionuț a mărturisit că primește din treaba asta 3-4 000 de euro pe lună și nu vrea să renunțe.

În documentar se vorbește și despre Colegiul electronic din Craiova și despre cât de buni sunt IT-iștii români. Orașul este numit „Palermo de România”, datorită criminalității. Conducătorii mafiei ar fi mai mulți iterlopi care conduc orașul. Aceștia au format o alianță cunoscută drept ”Frăția”.

Cimino, Gigioc, Caiac, Mavrichie, Roșianu și Măgaru au fost arestați pentru trafic de arme, apălare de bani, șantaj și alte infracțiuni. Uneori, între aceștia mai apar și conflicte. Mavrichi a fost tăiat de Caiac în timpul unui joc de pocker. Caiac a fost ucis, iar Mavrichi a fost închis. A fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru crima comisă.

Acesta a povestit în documentar cum a început toată afacerea prin clonarea cărților de credit.

Vezi și Schimbări la Antena 1! Cine îi înlocuiește pe Răzvan și Dani și ce vedetă nouă va fi în prim plan

Schimbare majoră în România! Cum vor fi afectați mii de șoferi

Vești proaste pentru români! Anunțul făcut de Ministerul Finanțelor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare