sursa foto:  https://observator.tv

Dezvăluirea care aruncă-n aer cazul Caracal: Cum puteau fi salvate Alexandra și Luiza

Pe zi ce trece aflăm noi detalii legate de cazul Caracal! Conform unei dezvăluiri incendiare, realizate de jurnaliștii din România, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu puteau fi salvate din ghearele „Monstrului” Gheorghe Dincă.

DIICOT a ratat arestarea criminalului cu o lună şi jumătate înainte ca Alexandra să fie ucisă, susțin ziariștii de la Libertatea, care au verificat, pe teren, o cameră de luat vederi situată pe strade ce duce din Caracal spre satul Luizei.

A două zi după ce Dincă a fost arestat, la câţiva metri de poarta în faţa căreia erau îmbulziţi jurnalişti şi camere de filmat, câţiva poliţişti în civil săreau „silenţios” gardul unei curţi, fără să fie observaţi. Agenții erau trimişi de DIICOT să caute o cameră de supraveghere video care filmase maşina lui Dincă în ziua răpirii Alexandrei. Dar prin faţa aceleiaşi camere video trecuse, cu mult timp înainte, Dincă cu Renault-ul şi în ziua în care a răpit-o pe Luiza! Camera de supraveghere video e focalizată spre strada Craiovei şi bate spre intrarea în curtea lui Dincă. În imaginile înregistrate se vede numărul de înmatriculare al maşinii cu care au fost răpite Luiza şi Alexandra”, scrie sursa citată.

Conform jurnaliștilor de la Libertatea, în aprilie, când Luiza Melencu a dispărut, nimeni nu a verificat acea cameră video, deşi ea e amplasată pe strada ce duce din Caracal spre satul Luizei. Acolo era drumul logic pe care ea ar fi luat-o spre casă din punctul unde fusese văzută ultima oară. DIICOT Craiova a apelat la FBI pentru a identifica maşina lui Dincă, dar nu mers să caute camerele video de pe traseu! Abia după ce Dincă a fost arestat, anchetatorii au cerut imaginile înregistrate de acea cameră video. În rechizitoriul DIICOT se vorbeşte doar despre înregistrările din ziua în care Dincă a ucis-o pe Alexandra.

Vezi și

Noua lege intră în vigoare mâine! Sunt vizați toți românii! Poliția avertizează: ‘Da, ai citit bine!’

EXCLUSIV Marcel Vela răstoarnă situația! Harta e falsă!

Dumitru Coarnă, ‘ultimatum’ pentru Traian Berbeceanu și Marcel Vela: ‘În timp util’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare